2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 37 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم یه دوست اینطوری دارم، میخوام از این به بعد زنگ زد جواب ندم 

چرا عزیزم مگه بد حرفی زده بنظ ر من که بهتر ازپسرا دیگه همش دنبال کارها چرت پرتن حداقل این ی راهنمایی مثبت سازنده کرده ایشون اصلا شایدم دوسش داره که دلسوزه

کنار سه نقطه نوشته گزارش ی علت بنویس گزارش ارسال کن حالا تو به من بگو به کجا باید پیام بدم برای تعلی ...

من به نی نی یار پنج  پیام دادم گفتم اون کاربری قبلم رو لغو کنه. 

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
اخه انگار میخوان ادمو تخریب کنن

شاید حس تو اینجوری خوشگلم احه ادم حساسه بعضی وقتا من فک میکنم حرف بدی نزده بازم باید بر حسب شناخت بگی باز خودت بهتر اشنایی باهاش که اهل تیکه کنایه هست یا پسر منطقی موفقی هست میخواد توهم پیشرفت کنی

مرسی 

❤❤

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
اخه انگار میخوان ادمو تخریب کنن

مقصر خودماییم، که فکر میکنیم اگر چیزی نگیم کار خوبی میکنیم، من چندوقت  جایی کار کردم که برحسب عادتشون فضول بودن وزیاد سوال می پرسیدن، الان کسی سوال الکی هم ازم بپرسه بدم میاد، خدا لعنتشون کنه 

شاید حس تو اینجوری خوشگلم احه ادم حساسه بعضی وقتا من فک میکنم حرف بدی نزده بازم باید بر حسب شناخت بگ ...

اره عزیزم خودمم موندم نمیدونم از خیر و صلاح میگه یا بدجنسی

چرا عزیزم مگه بد حرفی زده بنظ ر من که بهتر ازپسرا دیگه همش دنبال کارها چرت پرتن حداقل این ی راهنمایی ...

دلسوزی یبار، دوبار، نه همیشه 

من حتی به بابام هم جواب پس نمیدم 

من خودم هیچوقت درمورد کار دوستم نظر ندادم، ولی اون خیلی پرروعه 

اره عزیزم خودمم موندم نمیدونم از خیر و صلاح میگه یا بدجنسی

تاپیکهات الان رفتم خوندم الهی بگردم چقدر مثل منی صدمه خوردی حساس شدی من ۵ سال طول کشید مثل اول شم بتونم اعتماد کنم حساسیتم ب هر حرفی بذارم کنار خدا کمکت میکنه همه چی درست میشه