2777
2789
عنوان

حس ششم💫🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 190 پست
پروفایلش واسم میاد هنوز بعدشم من پیگیر نبودم اصلا بعدش حتی چن روز پیش عصبی شدم بهش گفتم واسه چی شم ...

شما کنترل اعصاب نداری چرا همش میگی بهش همه چیز گفتم؟ اینکارو نکن اینکارا کارما داره 

هر انسانی حتی اگ کافر هم باشه ب روحش احترام بذار شخصبت خودتو نشون میدی اینطور

من جای اون اقا بودم از تمام زندگیم بلاکت میکردم 

چون حست چیز دیگس ولی زبونت یچیز دیگ میگ این یعنی شجاعت نداری

شایدم کسی تو زندگیشه یا ب کسی فک میکنه در این دو صورت طرف جواب ن میده و هیچ حسی نباشه 

میشه بگی من کی عقد میکتم ممنون میشم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ۉقتی حواسم نیست یۉاشکی نگام میکنه،تا نگاش میکنم نگاهشو میدزده،موقع حرف زدن باهام چشم تو چشم نمیشه و ...

بنظرم عاشقته چون اینا نشونه هاشن ازدواجم قطعا اگ واقعی دلیه اینارو ک میگی واس ازدواج میخادت 

شاید امسال اونی ک میخای قبول نشی ولی سال دیگ میتونی 

شما کنترل اعصاب نداری چرا همش میگی بهش همه چیز گفتم؟ اینکارو نکن اینکارا کارما داره  هر انسانی ...

🥲😭یکم عصبیم این روزا راستش

خودمم جاش بودم بلاک میکردم

من همش اشتباه کردم

دوس دارم دلیل این کارشو بدونم:)

😂🤦🏻‍♀️صورتی یا مشکی

من کی عقد میکنم میشه بگی تاریخ ممنون میشم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
بنظرم عاشقته چون اینا نشونه هاشن ازدواجم قطعا اگ واقعی دلیه اینارو ک میگی واس ازدواج میخادت  ش ...

میشه حست راجع به من بگی

کاربری دو نفر... میشه واسه حاجت رواییم یه صلوات یا حمد مهمونم کنی... 
🥲😭یکم عصبیم این روزا راستش خودمم جاش بودم بلاک میکردم من همش اشتباه کردم دوس دارم دلیل این کارش ...

اگ دوسش داشتی بهش توهین نمیکردی یا شایدم خیلی اذیتت کرده ک در هر دوصورت بی خیال شو 

ادم عاشق هییییچوقت با عشقش بد حرف نمیزنه

حس میکنم یکم دلهره داری دختر ارومی در حین حال پرانرژی دنبال شاد کردن اطرافیانتی نمیدونم همچین حس ...

درسته 

میشه بگی کی ازدواج میکنم وباکی؟ 

کاربری دو نفر... میشه واسه حاجت رواییم یه صلوات یا حمد مهمونم کنی...