2821
2789
عزیرم متوجه شدین یه ختم 14000 مرتبه ذکر یا جواد گذاشتیم ک بهتر سید و سادات بخونن میگم شما هم مادر آق ...

چرا که نه دلم میخواد شرکت کنم اگر میشه اینجوری منم میگم 

آره الان خوابه پسرم 

خودم بگم ذکر رو ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹🌹🌹امیدوارم زودی خوب بشی🌹🌹🌹  البته خودم پر از استرسم😅😅😅😅کنکور دارم و نمیتونم خیلی بخ ...

ممنونم به خدا قسم که راضی بودم تا آخر عمرم کنکور بدم ولی اینجوری عاجزانه روی تخت با کلی دستگاه نباشم 

دوست قشنگم یگانه جون امیدوارم فردا با خبر خوب بیایی همه مارو خوشحال کنی 

خوشحالی و شادیت رو ببینیم 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
چرا که نه دلم میخواد شرکت کنم اگر میشه اینجوری منم میگم  آره الان خوابه پسرم

فردا ک بیدار شد اگه یادتون موند یه چندتا یا جواد بگه ان شاءالله ک دلش پاکه و نفسش حق💚

ممنونم به خدا قسم که راضی بودم تا آخر عمرم کنکور بدم ولی اینجوری عاجزانه روی تخت با کلی دستگاه نباشم ...

عزیزم🥺🥺 

میدونم که چی میگی 

عشق منم عمل کرده الان حدودا یکماه هست رو تخت بیمارستان هر روز دارم ذره ذره اب میشم 

فقط اخرشب پیام میده میگه نگران نباش خوب میشم همین😞 

مادرمم مریضه هر روز بدتر بدتر داره میشه  

حالم بد اعصاب خورد  همش توی فشارم 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
فردا ک بیدار شد اگه یادتون موند یه چندتا یا جواد بگه ان شاءالله ک دلش پاکه و نفسش حق💚

باشه عزیزم بهش میگم 

در طول روز گاهی بهش میگم صلوات بفرسته 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چطور متوجه بشیم مثلا امروز قمر در عقرب؟ قمر در عقرب چ روزاییه؟

عزیزم من خودمم درست نمیدونم ولی یه دور کامل ماه به دور زمین میچرخه و از برج عقرب عبور میکنه میگن ارتعاش و انرژی که ماه از خودش میده اثرات منفی میزاره مثلا میگن این موقع ازدواج 

نکاح 

معامله 

خرید فرش 

تجارت 

اقدام به بارداری 

و.. 

اینکارا نکنید 

حتی روایت شده چله چیزی هم نگیرید

یکی ماه صفر ویکیم ماه در عقرب که روایت دینی و علمی ازش هست که کفته شده این کارا انجام نشه و برای رفع بلا صدقه و ایتالکرسی خونده بشه  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم🥺🥺  میدونم که چی میگی  عشق منم عمل کرده الان حدودا یکماه هست رو تخت بیمارستان هر ...

آخ که دلم کباب شد با پیامت به خدا با مویرگام حرفاتو در ک میکنم خدا انشاالله شفای عاجل برای جفتشون انشاالله 

آخ که دلم کباب شد با پیامت به خدا با مویرگام حرفاتو در ک میکنم خدا انشاالله شفای عاجل برای جفتشون ان ...

ببخش منو 

تو این حالت  این هارو گفتم 

ان شالله به حق فاطمه زهرا خبر خوب شدنت رو بهمون بگی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز