2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلا چشمام صفحهد گوشی نمیلبنخ هیچ خبر دکتر کشیکم گفت حالش دخیم😭😭😭😭😭

اللهی الهی من چی بگم دیگه فقط باید گفت یگانه جانم آبحی گاهی به مو میرسه ها ولی پاره نمیشه مطمئن باش شاید به مو برسه ولی قصه شما تهش شیرینه چون پاکین عین آب چشمه هر دوتون 

یگانه جون عزیزم فشار ،۲۰ خیلی بالاعه ک ترو خدا دختر  اروم باش حد اقل ب خاطر محمد مراقب سلامت ...

من هنیشه فشارم رو ۷ و ۸ این دومین بار اینجوری میشم اولین بار ۱۸ الان ۲۰😭😭😭پوکیدم بخدا

من هنیشه فشارم رو ۷ و ۸ این دومین بار اینجوری میشم اولین بار ۱۸ الان ۲۰😭😭😭پوکیدم بخدا

وای خدا مرگم خب منم کارای قهرمان بازی مثل تو در آوردم که الان دکترم میگه قلبت انگار یه وزنه صد کیلویی بالاشه دیگه مگه شوخی داره فشار بالا تو رو قرآن آروم باش مگه نمیگی محمدت تنهاست خب پس اگه تو هم حال بد باشه بی فایدست که باید کنار محمد وایسی بعدا وقتی خوب شد کلی منت سرش بذار بفمه چه خانوم گلی داره 😚😚

ای وای بخدا اگ اینجوری ادامه بدی فشاری میشی هاااا

خواهر منم بنده خدا 37 سالشه  از بس حرص و جوش خورد فشار گرفته هر روز قرص میخوره اگ یکم ناراحت بشه سریع قرمز میشه و فشارش میره بالا و احساس خفگی بهش دست میده

ترو خدا ب فکر خودتم باش 

ان شالله خبر سلامتی عشقتو بشنویم خواهر قشنگم

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قلبم داره میترکه

عزیزم خودتون ک چیزیتون نشده؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ننپیتونم بخدا هرچی میام اروم بشم ی بدبختی جدید پیتد 😭😭😭😭😭

عزیرم دلم نمیدونم چی بگم که آروم بشی چون  اکه منم جای تو بودم حالم همین بود 

و علتشم به خاطر ایمان ضعیفمون منو تو اکه به خدای احد واحد ایمان قلبی داشته باشیم دیگه نگرانی برامون بی معنی میشه  

به قول فلورانس اسکاولشین میگه اگه ما بشینیم  ساعت ها با خدا درد دل کنیم هزاران بار دعا کنیم و قران بخونیم ولی ته دلمون به معجزه ی خدا شک داشته باشیم  دعاهامون مورد اجابت قرار نمیگیره 

عزیزدلم خدای تو همونیه که آتش سوزناک و بر حضرت ابراهیم سرد کرد 

خدای تو همون خداییی که کشتی حضرت نوح رو تو خشکسالی به حرکت در آورد 

خدای تو همون خداییی که برای شادی دل بنده هاش اسمونشو به گریه در میاره 

خدای تو همون خداییی که خالق و مخلوق تک تک ما ست 

خدای تو همونی که عشق تورو خلق کرد و قدرت عاشقی رو به دوتا تون داد  

یگانه عزیزم باید صبر کنی تحمل کنی تو باید قوی باشی ما برای بقا خلق شدیم نه برای فنا 

همه اینارو بهت گفتم که بگم خدای تو براش معجزه کردن کاری  نداره  فقط کافیه باورش داشته باشی اصلاااااا شک و تردید تو ذهنت نباشه با باور قلبی به خدا بری جلو معجزشو میبینی  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز