2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم دارم میمیرم فشارم رو ۲۰😓😓 محمدم دکتر کشیک نیم ساعت پیش گفته من هیچ نظری تدارم باید منتظر واک ...

یگانه جان تروخدا اینطوری نکن باخودت داری از بین میبری خودتو

انشالله که به خیر میگذره و صبح بهت خبر خوب میدن ولی تو اینطوری داری خودتو نابود میکنی

یکم استراحت کن بخواب و به هیچی فک نکن هر چند که سخته و نمیشه

یگانه جان تروخدا اینطوری نکن باخودت داری از بین میبری خودتو انشالله که به خیر میگذره و صبح بهت خبر ...

ببخدا باز ۳۶ساعت که بیدار دست و پاهام بیحس شدن ولی مغزم ی بحظه اروم نمیگیره😭😭😭😭😭

فکرشو بکن بعد۸سال بهفمی حامله ای ی دفه ساعت ۱۱شب بهت زنگ بزنن بگن داداش ۲۳سالم فوت کرده درحالی ک من ...

ووای خدایا این پیامتونو خوندم. بغضم ترکید. 

الهیی بگردم برات 😭😭😭 

دامنت سبز میشه عزیزم اصلاا غصه نخور 

برات برادرت هم صدتا صلوات و حمد میخونم 

فقط اسمشونو میشه بگی که به نیتشون  بخونم 🙏

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ببخدا باز ۳۶ساعت که بیدار دست و پاهام بیحس شدن ولی مغزم ی بحظه اروم نمیگیره😭😭😭😭😭

گلم درک میکنم سخته ولی خودتو داری نابود میکنی ی ارامبخش دوز کم بخور ی ذره بخواب انشائ الله ب حق ابروی پنج تن تاصبح کلی خبرای خوب میدن بهت نگران نباش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

فداتشم آروم باش بخدا اینطوری با خودت میکنی آقا محمد حالش بدتر میشه.   باور کن حس و حالت حس میکنه وقتی نا آرومی نا آروم میشه 😭😭😔😔 نکن با خودت اینطوری 😭😭😭😭😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ووای خدایا این پیامتونو خوندم. بغضم ترکید.  الهیی بگردم برات 😭😭😭  دامنت سبز میشه عزیز ...

الهی فداتشم ممنون خدا حاجتتو بده گلم _حسین 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها هپتون به دل مهربونتون ببخشید و حلال کنید 

بخدا این همه لطف و بزرگی و محبتتون نمیدونم چجوری جبران کنم

اجرتون با امامزمان عج 

الهی همهدعاهاتون نور بشه و زندگیتون نورانب بکن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز