2821
2789
عزیزم من خوندم هم برای شفای آقا محمد هم دخترتون.انشا...که هر دوشون به زودی زود خوب بشن🤲🤲

فدای محبتت خواهر گلم حاجت دلت با حکمت خدا یکی باشه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@35673378    عزیزم شما سیده هستین درسته؟ یا اگه سیده یا سادات میشناسین تگ کنین لطفا🙏 ...

سلام بله ساداتم چشم میخونم‌

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
آجی بمیرم برات تورو خدا اینطوری نگو دکتر فقط یه وسیله است اون بالایی بخواد دیگه حرف دکتر و اینا اصل ...

ببخشید دوست عزیز من شروع کردم ب گفتن ذکر ولی پیامارومیخونم بیشتر نگران میشم فضولی نباشه ولی میشه بگین چ اتفاقی افتاده مریضیشون چیه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
@رهاا۱۳۶۷   عزیزم شما سید هستی ؟

من نه ولی شوهرم بله هستن از سادات موسوی 

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
ببخشید دوست عزیز من شروع کردم ب گفتن ذکر ولی پیامارومیخونم بیشتر نگران میشم فضولی نباشه ولی میشه بگی ...

ممنون که کمک میکنید

نامزد استارتر تصادف کرده متاسفانه و چندروزه تو کماست.

سطح هوشیاری و اکسیژنش امروز افت کرده و دکتر حرفای خوبی نزده😔 خیلی خیلی عاشق همن، دعا کنید حالش خوب بشه

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

۳۳۳  تا برات گفتم انشالله مشکلت حل بشه عزیزم 😔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
ممنون که کمک میکنید نامزد استارتر تصادف کرده متاسفانه و چندروزه تو کماست. سطح هوشیاری و اکسیژنش ام ...

اخ الهی بمیرم ای خدااااا الهی ک ب حق حرمت دل پریشون خانوم زینب خدا شفاش بده یا زینب.....ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی جوابم دست از تو برندارم ب حق ابروی خانوم ام البنین شفاپیدامیکنه مطمعن باش 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخ الهی بمیرم ای خدااااا الهی ک ب حق حرمت دل پریشون خانوم زینب خدا شفاش بده یا زینب.....ام البنین دخ ...

الهی آمین🥺🥺

چندروزه ماها که نمیشناسیمشون بی قراریم و مدام میایم سایت به امید یه خبر خوب

بگردم که خودش چی میکشه😔

ان شاالله که دلش شاد شه

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز