2821
2789
الان با دکترش حرف زدم گفت اصلا خوب نیست اینجوری پیش بره ۲ روزم دوام نمیاره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

ای خداااااا چرا اینطوری شد ماک همه جوره دعاها برداشتیمم ک براش همه جوره کارساز باشع 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکن گوثر ترو خدا نگو بقران من ازت خچالت میکشم دردت بخوره تو سر اونایی که زخم زبون میزنن و جیگر ...

خواهری دشمنت خجالت بشه 

الهیی آمین اللهی دردت بخوره تو سر بد خواهت تو سر وسی که جلوی عشق شما هارو گرفته 

حرف زدم ولی چه حرفی من گریه و اون ۲تا جمله گفت و رفت😔😔😔😔

😞

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها 1000تا ذکر یونسیه بگیریم؟ مجربه ذکر سنگینیم هست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
بچه ها 1000تا ذکر یونسیه بگیریم؟ مجربه ذکر سنگینیم هست لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

ن این جواب نمیده چون میگن باید ایه بعدش هم بگید ب تنها حاجت نمیده اصلا 

زیارت وارث   و  زیارت آل یاسین 

هدیه ب چهارده معصوم هرچقدر تعداد میتونید بردارید 

دیگ همه جورخ ختم برداشتیم فقط اینا موندن انشالله با اینا حاجت بگیریم😔

دوستان توجه ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

صلوات برای ام البنین هم شنیدم 

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز