2821
2789

دوستان توروخدا بیاین ختم قران برداریم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خیلی آبجی بیش از حد هر بار که دکتر میاد واسه معاینه  چند سال از عمرم کم میشه 🫠🫠بی طاقتم دیگه ...

آخیییی بمیرم خواهری

چی  میکشی😔

اجی یه وقت ناامید نشیا اصلا حق نداری ناامید بشی

حق داری خسته بشی ولی ناامید نه اجی😘💖

کاربری دست دونفره😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخیییی بمیرم خواهری چی  میکشی😔 اجی یه وقت ناامید نشیا اصلا حق نداری ناامید بشی حق داری خسته ...

اخه خواهر امید به چی به آزمایشی که صبح و شب تکرار میشه به دستگاهی که بهم وصله یا به دکتری که میگه این مرخصی واقعا برای سن تو زیاده از عالم وآدم بریدم 

الان با دکترش حرف زدم گفت اصلا خوب نیست اینجوری پیش بره ۲ روزم دوام نمیاره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

آجی بمیرم برات تورو خدا اینطوری نگو

دکتر فقط یه وسیله است اون بالایی بخواد دیگه حرف دکتر و اینا اصلا مهم نیست

خدا صدات را میشنوه،دله شکسته ات را میبینه نمیذاره اینطوری بشه 

آقا محمد عاشقته اینطوری توی این دنیا که ولت نمیکنه به خاطر تو هم که شده بر میگرده اصلا حق نداره که از پیشت بره شک نکن

به حرف دکتر گوش نکن امیدتو از دست نده انشاالله که خدا خودش آقا محمد را نجات میده

یگانه جان خودتو اذیت نکن حالت بد میشه

زیارت وارث   و  زیارت آل یاسین  هدیه ب چهارده معصوم هرچقدر تعداد میتونید بردارید&nbs ...

عزیزم ختم 14000 ذکر یا جواد ،، یا جوادالائمه ادرکنی بزارین🙏

به یگانه جون گفتم زنداداشم کرونا گرفت اکسیژن خونش زیر 60 اومد دکترا جوابش کردن ما این ذکرو گفتیم البته میگن سید یا سادات بگن بهتره 

بخدا دیگه چشمام نمیبینه شرمنده همتونم حلال کنید اگر پیام کسی جواب ندادم شرمنده😔😔😔😔

آجی یگانه هر کاری بگی هر ذکری بگی ما میگیم 

هر ختمی میگی تا شروع کنیم با بقیه خواهرا 

آجی کاش کنارت بودم😭

ای خدا دل یگانه رو آروم کن 😭😭😭

کاربری دست دونفره😊
الان با دکترش حرف زدم گفت اصلا خوب نیست اینجوری پیش بره ۲ روزم دوام نمیاره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیزدلم دکترا وسیله ان بخدا دکترا زنداداشمو جواب کردن ولی خواست خدا چیزه دیگه ای بود توکل به خدا🤲

اخه خواهر امید به چی به آزمایشی که صبح و شب تکرار میشه به دستگاهی که بهم وصله یا به دکتری که میگه ای ...

به خدا میدونم داری چه دردی رو تحمل میکنی خواهری 

ادم به امید زندست فدات بشم 

آجی یکم به فکر نامزدت باش ببین چقدر گناه داره😢

مطمئنم خوب میشی خواهری 

از ته دلم واست دعا میکنم

کاربری دست دونفره😊
ن این جواب نمیده چون میگن باید ایه بعدش هم بگید ب تنها حاجت نمیده اصلا 

آره بايد به طور كامل خونده بشه وگرنه ابتلاعات و آزمايش داره كه ميگن سنگينه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من همینجوری دارم براش صلوات میفرستم انشالله معجزه بشه عزیزم و حتما میشه مطمعنم توام خودتو اذیت نکن بخدا اون میبینه شاید بخاطر حال توعه ک آنقدر بالا و پایین میشه آروم باش

شاید مُردم حواسم نیست🙃

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10571740/بچه-ها-من-با-این-نذر-به-حاجتهای-بزرگ-رسیدم 

بچه های اینو یکی از کاربرا گذاشته بیاین ماهم برای نجات آقا محمد انجام بدیم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز