2789
ازش خواستم ولی کمک نکرد التماسش کردم، نکرد، میدونم الان می‌گین چیزی ک خواستی شاید به صلاحت نبوده عیب ...

دقیقا منم سه ماهه دارم التماسش میکنم، بعضی وقتها احساس میکنم قلبم داره از جا کنده میشه

ازش خواستم ولی کمک نکرد التماسش کردم، نکرد، میدونم الان می‌گین چیزی ک خواستی شاید به صلاحت نبوده عیب ...

فدای تو بشم گلم یکم صبر کن نازنین بانو 

خدا همیشه صدای بنده هاشو میشنوه به خودش قسم میشنوه  

خدا همیشه کنارته . نا امید بودن یکی از گناه های کبیره س . خدا همه مارو دوست داره همین که میگی گناه کردم و منو نگاه نمیکنه خیلی بدع امید نداری من از تو بدتر بودم اعتقاد مو از دست داده بودم فشار روحیم بالا بود . خیلی اتفاق ها واسم افتاد . 

یک سال درسمو ول کردم خاله م فوت کرد عموم فوت کرد کلا تو شوک بودم کسی که دوست داشتم بعده دو سال باهام کات کرد و رفت یه ادم روانی و عصبی الانم قرص تقویت اعصاب میخورم و حالم خیلی عالیه کم کم میزارم کنار درسمو شروع کردم میخونم و نمازمو میخونم حالم بهتر شده کتاب بخون اهنگ گوش بده 

قران صوتی گوش بده زیارت عاشورا . 

گریه نمیشع کار اگه میشد کار که من دو سال گریه نمیکردم . حال من بدتر از همه شماها بودم گذر زمان ثابت کرد خدا دوستم داشته . انشالله خدا هرچی صلاح میبینه تو زندگیت رقم بخوره . 

اگه خودکشی کنی چیزی عوض نمیشه بلکه بدتر میشه 

تو قلب ما دل ما خدا هست . تو صداش کردی بی جواب نمیمونی  . منم برات از ته دل دعا میکنم 

توی نمازم حتما اسمتو میبرم خوبه ماه رمضان نزدیکه واسه همتون روزه میگیرم به نیت خوب شدن حال تون. 

خدا در همین نزدیکی ست 

به خودکشی فکر نکن به عذابش فکر کن به مادرت فکر کن . اثر انگشت هر ادمی با کسی دیگه ای فرق داره این نشون میده تو بی همتایی تو بی نظیری پس چرا میخوای جون خودتو بگیری .

اگه دوست داری بیا حرف بزنیم مشکلتو بگو .

همین که من دارم واست حرف میزنم کمکت کنم یعنی خدا دوست داره 🙂♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گل من قوی باش با همه مشکلات بجنگ تو باید با مشکلات کنار بیای نه که اونا تورو از پا در بیارن 

میخوای فردا یع دختر افسرده باشی که هیچکس سمتش نمیره؟ خوب نمیشه که مشکلات واسه هممون هست واسه منم بوده واسه همه بوده ادم زنده مشکل داره ادمای مرده مشکل ندارن چون مردن.میخوای بمیری بدون مشکل شی؟ خوب خدا هدف داشته تورو خلق کرده میخوای با تفکرات خودت بشی خدای خودت؟ حتی فکر خودکشی گناه بزرگیه . شیطون هرجا بخواد میتونه نفوذ کنه مخصوصا قلب ما. زندگی خیلی قشنگه ما از دیدگاه دیگه نگاش میکنیم . زندگی یعنی همین که خانواده ت هستن کنارت خدا رو داری بی نیاز تر از هر کسی . 

الیس الله بکاف عبده : و خدایی که به شدت کافیست

گل من قوی باش با همه مشکلات بجنگ تو باید با مشکلات کنار بیای نه که اونا تورو از پا در بیارن  م ...

من ک خودکشی نمیکنم ولی از رو هم نمیرم انقد دعا میکنم تا آخرش اون چیزی ک میخوام بهم بده به ضررم هم باشه برام مهم نیست

من ک خودکشی نمیکنم ولی از رو هم نمیرم انقد دعا میکنم تا آخرش اون چیزی ک میخوام بهم بده به ضررم هم با ...

چی میخوای که بهت نمی‌ده ؟ شاید وقتش نرسیده

خدا قادره هر کاری بتونه واسه بنده هاش انجام میده 

چرا گریه کنی اخه حیف چشمای خوشگلت نیست قربونت برم 

بخدا من گریه میکردم چشمام عفونت میکرد هر کدوم اندازه تخم مرغ میشد واقعا چه تباه بودم

همونی ک دوسش دارم 

می‌دونم دوستش داری می‌دونم عاشقشی ولی باور کن هیچ آدمی ارزش غصه خوردن ندارع منم دو سال با یکی بودم گذاشت رفت از مادرش بهتر بودم براش همه کار کردم بهش برسم ولی رفت خودش! 

حالا نمیدونم اگه شما دوتا واقعا همو دوست دارین بهم میرسین شاید وقتش نشده قدرت خدارو دست کم نگیر دختر گل. 

اگه عشق یک طرفه س ولش کن بنظرم هیچ ادمی ارزش غصه خوردن ندارع حتی خانواده خودتم یع وقتایی نمیتونن تورو بفهمن پس گریه و زاری چرا؟ اگه قسمت هم باشین به خداوندی خدا قسم بهش میرسی عشق مقدسه. بخوای رسیدی اگه بعضی ادما نمیرسین بدون قسمت شون نبوده خدا نخواسته .

شنیدی میگن تا خدا راضی نباشه یه برگ از درخت نمیوفته پس راضی باش بع رضای خدا🙂♥️ 

صبر کن عزیزم فقط صبر کن. خدا با صابران است