فدای تو بشم گلم یکم صبر کن نازنین بانو
خدا همیشه صدای بنده هاشو میشنوه به خودش قسم میشنوه
خدا همیشه کنارته . نا امید بودن یکی از گناه های کبیره س . خدا همه مارو دوست داره همین که میگی گناه کردم و منو نگاه نمیکنه خیلی بدع امید نداری من از تو بدتر بودم اعتقاد مو از دست داده بودم فشار روحیم بالا بود . خیلی اتفاق ها واسم افتاد .
یک سال درسمو ول کردم خاله م فوت کرد عموم فوت کرد کلا تو شوک بودم کسی که دوست داشتم بعده دو سال باهام کات کرد و رفت یه ادم روانی و عصبی الانم قرص تقویت اعصاب میخورم و حالم خیلی عالیه کم کم میزارم کنار درسمو شروع کردم میخونم و نمازمو میخونم حالم بهتر شده کتاب بخون اهنگ گوش بده
قران صوتی گوش بده زیارت عاشورا .
گریه نمیشع کار اگه میشد کار که من دو سال گریه نمیکردم . حال من بدتر از همه شماها بودم گذر زمان ثابت کرد خدا دوستم داشته . انشالله خدا هرچی صلاح میبینه تو زندگیت رقم بخوره .
اگه خودکشی کنی چیزی عوض نمیشه بلکه بدتر میشه
تو قلب ما دل ما خدا هست . تو صداش کردی بی جواب نمیمونی . منم برات از ته دل دعا میکنم
توی نمازم حتما اسمتو میبرم خوبه ماه رمضان نزدیکه واسه همتون روزه میگیرم به نیت خوب شدن حال تون.
خدا در همین نزدیکی ست
به خودکشی فکر نکن به عذابش فکر کن به مادرت فکر کن . اثر انگشت هر ادمی با کسی دیگه ای فرق داره این نشون میده تو بی همتایی تو بی نظیری پس چرا میخوای جون خودتو بگیری .
اگه دوست داری بیا حرف بزنیم مشکلتو بگو .
همین که من دارم واست حرف میزنم کمکت کنم یعنی خدا دوست داره 🙂♥️