2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت ربطی به این نداره که شما از همسرتون سرتر بودین یا نه 

در ضمن کسی که اینجوری ازتون تعریف میکنه چاپلوسه 

حالا که داری زندگی میکنی این افکار باعث شکنجه خودتون میشه 

حتما برید مشاور این دوران بدون مشاور حل نمیشه

ما هم یکی تو فامیلمون با یه زن چند سال از خودش بود بعد زنش سر و صدا راه انداخت و مرده گفت که من بخاط ...

خدا به این خانم با همچین شوهر هول و خائنی صبر بده لعنت به بعضی قانونا که به ضرر مظلوم تموم میشه

خیانت ربطی به این نداره که شما از همسرتون سرتر بودین یا نه  در ضمن کسی که اینجوری ازتون ت ...

کلاذمنظورم اینه من براش کمبودی نذاشته بودم که بره با یکی دیگه 

کلا نیاز به تعریف ندارم اما با یه نگاه ساده ام میشع فهمید که من از همه لحاظ بالاترم ازش با اینکه هیچوقت بهش نگفتم یا سرکوبش نکردم به رشدش کمک کردم خیلی کشیدمش بالا اما خب لیاقت مهربونی نداشت 

خدا به این خانم با همچین شوهر هول و خائنی صبر بده لعنت به بعضی قانونا که به ضرر مظلوم تموم میشه

بنظرم باید قانون های مربوط به خانواده و ازدواج و طلاق را به روز کنند 

یعنی چی که مرد می دونه بره دست یکی دیگه بگیره بیاره بگه زنمه و زن فقط می دونه سر صدا کنه وگرنه قانونا هیچ اقدامی نمی دونه انجام بده 

گند بزنن همچنین قوانینی رو

بنظرم باید قانون های مربوط به خانواده و ازدواج و طلاق را به روز کنند  یعنی چی که مرد می دونه ب ...

دقیقا 

همین حضانت بچه 

همین مهریه 

همه اینا باید دوبارع بررسی بشه 

اینکه یه زن مهریه نگیره تا بتونه حضانت بچه هاش از شوهر اشغالش بگیره 

بنظرم باید قانون های مربوط به خانواده و ازدواج و طلاق را به روز کنند  یعنی چی که مرد می دونه ب ...

کاملا باهات موافقم الان قانون ازدواج و طلاق و صیغه همش قوانین ضعیف کشی ه از زن هیچ حمایتی نمیشه باید بسوزه و بسازه

کلاذمنظورم اینه من براش کمبودی نذاشته بودم که بره با یکی دیگه  کلا نیاز به تعریف ندارم اما با ...

این طرز حرف زدن واقعا مناسب نیست 

همه جوره داری میگی ازش بهتری

این خط قرمز یه مرد که یه زن اینجوری باهاش برخورد کنه و حرف بزنه