2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
کاش اون خانومم انقد دوستتون داشت و درک میکرد که حرفای دیگرانو نباید وارد زندگیتون کنه .امیدوارم سرش ...

امیدوارم برگرده مثل یه معجزه به زندگیم حاضرم کوچیکی همه خوانوادش رپ بکنم که فقط اینو داشته باشمش 

دیشب بهم گفت به هیچ وجه از نظر علمی زنگ نزن حتی بهش گفتم یه پیام بدم کفت من نمیدونم من جای تو نبستم ...

خب دیگ پیام نده آفرین،یک هفته دیگ ب دختره پیام بده بگو اگ ی روزی دوستم داشتی ب حرمت اون روز فقط چن جلسه باهام بیا مشاوره،راضیش کن بیاد مشاوره

INTP(منطق دان)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب دیگ پیام نده آفرین،یک هفته دیگ ب دختره پیام بده بگو اگ ی روزی دوستم داشتی ب حرمت اون روز فقط چن ج ...

الکی بهش بگو تمام جلسات مشاوره رو بیا اگه منو نحوتستی مزاحمت نمیشم

INTP(منطق دان)

خب دیگ پیام نده آفرین،یک هفته دیگ ب دختره پیام بده بگو اگ ی روزی دوستم داشتی ب حرمت اون روز فقط چن ج ...

الان خوب میاد مثلا آنلاین نمیشه وات حرص منو در میاره یا مثلا اصلا نمیاد که بهم بگه مثلا من دارم کاری میکنم ازدواج میکنم این چیزا تا من پیام ندم اصلا نمیاد مثل داره رفتاری میکنه من سرد بشم برم 

الان خوب میاد مثلا آنلاین نمیشه وات حرص منو در میاره یا مثلا اصلا نمیاد که بهم بگه مثلا من دارم کاری ...

نه نه،اینطور نیست یک هفته فرصت بده بعد مجبورش کن بیاد مشاوره اگ مشاوره نیومد فکر دیگه ای میکنیم

INTP(منطق دان)

نه نه،اینطور نیست یک هفته فرصت بده بعد مجبورش کن بیاد مشاوره اگ مشاوره نیومد فکر دیگه ای میکنیم

باشه چشم پس من فردا میرم کربلا و به مدت دو روز دیگه دیام نمیدم که میشه جمعه جمعه از اونجا پیامش میدم میگم من تو حرم امام حسین هسم دوست داری درد و دلی چیزی داری بگو درسته ؟

گفتم ولی بازم بهش میگم راسی میگم تا ۱ هفته دیگه یهو همین واتش هم پاک نکنه

ن نمیکنه،فقط کاش یجوری میاوردیش مشاوره،راستی انقد عاشقش نیستی ک تورونخواست بلایی سرش بیاری😳😰

INTP(منطق دان)

باشه چشم پس من فردا میرم کربلا و به مدت دو روز دیگه دیام نمیدم که میشه جمعه جمعه از اونجا پیامش میدم ...

آره خوبه،پیام بده جواب نداد دیگ پیگیر نشو،تونستی یک هفته کربلا بمون باهاشم تماس نگیر اصلا

INTP(منطق دان)

ن نمیکنه،فقط کاش یجوری میاوردیش مشاوره،راستی انقد عاشقش نیستی ک تورونخواست بلایی سرش بیاری😳😰

چون میدونه دلم نمیاد کاری باهاش داشته باشم من دلم نمیاد پاش زخم بشه بعد بخوام بلایی سرش بیارم دیده میدونه من قبلا شر بودم اسلحه زیاد دستمون دیده ولی نه میدونه من دنیا به هم بریزه اخمشم نمیتونم ببینم 

آره خوبه،پیام بده جواب نداد دیگ پیگیر نشو،تونستی یک هفته کربلا بمون باهاشم تماس نگیر اصلا

فکر نکنم بتونم اینقدر بمونم همین الان قلبم از درد داره میپوکه من مشکل قلبی هم دارم

چون میدونه دلم نمیاد کاری باهاش داشته باشم من دلم نمیاد پاش زخم بشه بعد بخوام بلایی سرش بیارم دیده م ...

خوبه ،توروخدا دوستت نداشت انتقام نگیریا ،اسید و اینا😰😰

ولی نفوس بد نمیزنم انشالله ب حق امام حسین بهت برمیگرده،فقطططط یک هفته بزار راحت فکرکنه باهاش تماس نگیر

INTP(منطق دان)

فکر نکنم بتونم اینقدر بمونم همین الان قلبم از درد داره میپوکه من مشکل قلبی هم دارم

نمیدونم دیگ چی بگم ،نمیتونی بزنی گوشیتو خورد کنی،،،اینجوری دیگ با چی میخای بهش زنگ بزنی؟یا گوشیتو تو ی جایی ب کسی بدی ،بعد همونجوری برو کربلا ،بدون گوشی برو

INTP(منطق دان)