2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
نه شما اول به خاطر خودت برای آرامش خودت باید تغییر کنی ، خودتو دوست نداری تا خودت رو دوست نداشته باش ...

نه خوب درسته اما الان میخوام اون باشه منم زیر نظر روانشناس خودمو تغییر بدم 

انشالله قبول کنه برین پیش ی مشاور کاربلد،یک هفته بهش فرصت بده بعدش ازش بخواه برین مشاوره

انشالله انشالله امید به خدا دعا کنین فقط برگرده دعا کنید تو رو قرآن اگر دعا نویسی چیزی هم هس هر جای ایران باشه بگین برم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدادم کم و بیش اما به تیپ و قیافه و ظاهر و اینا هم کاری نداشتم گیرم بیشتر بخاطر این بود خودم ببرم ب ...

ببین من حس میکنم مادرش خیای دخالت گره .من مادرمم همینجوره ولی چون بعدازدواج اولویت شوهره سعی کردم روابطمو کم‌کنم بهش گفنم دیگه شوهرمه پشت سرش حرفی نزن رو‌زندگیم اثر میزاره رو‌اخلاقمم بااون‌همینطور.این خانوم اونقد عاشق نبود که برا زندگیتون تلاش کنه میتونست حتی شماروتغییربده کنترل کنه اما خب رفتنو‌ترجیح داد

ببخشید نمیگم مثل شوهر منید ولی رفتارتون کاملا مثل رفتار اون موقع رفتن منه بطوریکه دیگران دلشون براش ...

من غلط کنم کتک بزنم من دستم خورد بشه من فقط جلو دهنش گرفتم میگه منو زده همه جا من دستم خورد بشه بزنمش تازه اون چند بار تو سر من دهن من تو گوش من زده 

نه خوب درسته اما الان میخوام اون باشه منم زیر نظر روانشناس خودمو تغییر بدم 

ولی مثل اینکه اصلا حرف روانشناسارو گوش نمیدی کار خودتو میکنی،ببین راه خودت اشتباهه میخای ب دختره برسی فقطططططط ب حرف مشاورت که ی آدم سرشناس باشه گوش کن،حتی اگه فکرکنی به نتیجهدنمیرسه بازم گوش بده ب حرفاش 

INTP(منطق دان)

انشالله انشالله امید به خدا دعا کنین فقط برگرده دعا کنید تو رو قرآن اگر دعا نویسی چیزی هم هس هر جای ...

وای دعا نویس چیه آخه😔😑😑فقط روانشناس خوب برو متخصص باشه ،نامی باشه

INTP(منطق دان)

ببین من حس میکنم مادرش خیای دخالت گره .من مادرمم همینجوره ولی چون بعدازدواج اولویت شوهره سعی کردم رو ...

مادرش خالش مادربزرگش روح من روان منو ریخته بودن به هم خیلی دخالت میکردن خیلی اینقدر من این دختر رو میخواستم برا خواستنش چند بار رفتم شاهچراغ حتی تا صبح دعا کردم و نذر و نیاز جلو هرکسی بگین وایسادم هر کسی من خوانواده پدریم از ملاکین شهرمون هسن برا همین سخت میگرفتن منم گفتم فقط این الان همدمیگم فقط این تا اخذ عمرم هم انتخابم همینه

دارم دارو میخورم اثر نداره اصلا چون من نه دود میکشم به هیچ وجه نه مشروب میخورم 

ربطی به دود و مشروب نداره 

منظورم از همکاری اینه که به دختره فکر نکن اصلا 

برو بیرون خرید کن ، بگرد ، سینما برو 

فیلم ببین یا آهنگ گوش کن 

یه شغل دوم یا سوم جور کن برا خودت 

قرآن بخون 

نماز بخون چون واقعا آدم آروم میشه 

تا انقدر فکر و خیال نکنی 

به دختره هم کاری نداشته باش اون حتما از دست کنه بودن های شما خسته شده 

بزار یکم زمان بگذره 

مادرش خالش مادربزرگش روح من روان منو ریخته بودن به هم خیلی دخالت میکردن خیلی اینقدر من این دختر رو م ...

کاش اون خانومم انقد دوستتون داشت و درک میکرد که حرفای دیگرانو نباید وارد زندگیتون کنه .امیدوارم سرش به سنگ بخوره برگرده

ربطی به دود و مشروب نداره  منظورم از همکاری اینه که به دختره فکر نکن اصلا  برو بیرون خری ...

من خیلی کنه و سریش بودم قبول دارم باید تغییر منم و میخوام که تغییر کنم اپل بخاطر خودم بعد بخاطر زندگیم که متوجه بشه من تغییر کردم برگرده 

میرم دکتر عرب استاد دانشگاه شیرازه تو این یک هفته قهر الناز ۵ بار رفتم هر سری ۲ ساعت و خورده ای

خب ب حرفاش اهمیت نمیدی مگه نگفت زنگ نزن بهش،،،گوش بده ب حرفاش حتی اگ میبینی دکتر اشتباه میگ بازم گوش کن اونا متخصص هستن بهتر میدونن

INTP(منطق دان)

خب ب حرفاش اهمیت نمیدی مگه نگفت زنگ نزن بهش،،،گوش بده ب حرفاش حتی اگ میبینی دکتر اشتباه میگ بازم گوش ...

دیشب بهم گفت به هیچ وجه از نظر علمی زنگ نزن حتی بهش گفتم یه پیام بدم کفت من نمیدونم من جای تو نبستم من باشم نمیدم