2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
حتی تو این مدت دادم به اسمش براش آهنگ ساختن گفتم بزارم عید براش بفرستم آهنگ ساختن دادم یه خواننده مع ...

پسر خوب به عنوان یه انسان قدر خودت رو بدون اصرار به چیزی نکن 

Life is money 

کاش بزاری به حال خودش باشه،،، شما هم بری پیش یه روانشناس خبره،،،نیاز داری به کمک، برادر من همه چیز طی زمان حل میشه، اون دختر ترسیده از رفتارای شما، کنترل گری شما، حساسیتهای بیجای شما، نمیدونم چند سالته ولی نیاز به کمک داری، تا حال خودت از درون خوب نشه هرچقدرم ب

خوای نمیتونی حال دیگری رو خوب کنی، وقتی شخصیتت 

قوی باشه، مستقل و منطقی باشی، اون دختر یا هر دختر عاقل دیگه ای میاد سمتت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونم چی میگی فقط فقط با دارو خوب میشه  عشق شما به جنون کشیده شما رو  و اصلا منطقی فکر ...

هر قرصی آمپولی هیچ چیز روم عمل نمیکنه حتی میخوام برم بستری بشم از ترس خوانوادم نمیتونم میگم ابروم همه جا میره میگن روانیه واقعا دیگه نمیتونم چون نه خوراک دارم نه هیچ چیز جر گریه

کاش بزاری به حال خودش باشه،،، شما هم بری پیش یه روانشناس خبره،،،نیاز داری به کمک، برادر من همه چیز ط ...

الان دیش بهترین روانشناس ها میرم و زیر نظرشون میرم باور نمیکنید مثل آدمی که دعا بهش دادن یا جن میره تو روحش یهو دیوونه میشم و روح و روانم کامل میریزه بهم 

کاش بزاری به حال خودش باشه،،، شما هم بری پیش یه روانشناس خبره،،،نیاز داری به کمک، برادر من همه چیز ط ...

نمیدونم هر کار میکنم فقط میاد تو ذهنم کاش بتونم ولی نمیشه به اون خدا هر کاری بگین کردم به والله قسم نشده

هیچی فقط خودش همین وگرنه نه پول نه هیچ چیز دیگه 

اخه میگی دخترای دیگه هم بودن تو زندگیت... چطور عاشق اونا نشدی؟ مادرش چرا زنگ میزد بهش؟ خودش طی این 5 6 سال علاقه بهت داشت؟ رفتارش چطور بود؟ 

...

چرا شوهر من تغییر نکرد الانم ترس رفتنمو داره یکم آدم میشه ولی بعد باز شروع میکنه منکه دیوونه شدم ازد ...

من حاضرم به خاطرش هر نوع تغییری کنم که فقط برگرده من همه جوره میخواستمش به پاش موندم و همه جوره میخوامش شاید جریان شوهر شما با من کلا متفاوت باشه اما منم خیلی اذیتش کردم بخاطر دوست داشتن زیادی گیر کم و بیش میدادم خیلی چیزای دیگه که الان میفهمم همش اشتباه بوده

هر قرصی آمپولی هیچ چیز روم عمل نمیکنه حتی میخوام برم بستری بشم از ترس خوانوادم نمیتونم میگم ابروم هم ...

همین که خودتون متوجه شدین شاید در حد بستری شدن باشین خیلی خوبه چون نشون میده منکرش نیستی 

فقط توصیه میکنم بری پیش روان پزشک و تحت نظر دارو مصرف کنی مطمئن باش درصورت همکاری خیلی زود خوب میشی 

کاش اونم برگرده معجزه بشه من خودمو هزار پله بخاطرش تغییر میدم

نه شما اول به خاطر خودت برای آرامش خودت باید تغییر کنی ، خودتو دوست نداری تا خودت رو دوست نداشته باشی نمیتونی کس دیگه ای دوست داشته باشی، اینی که شما میگی دوست داشتن نیست آزار و اذیته، کنترل گریه، صاحب شدنه، و اون دختر اینو خوب فهمیده برای همین رفته

ما دقیقا شرایط شمارو داریم ۷ساله دوستیم الان نامزدیم ولی متوجه گیراتون نشدم منم نامزدم گیرمیده شما چ ...

میدادم کم و بیش اما به تیپ و قیافه و ظاهر و اینا هم کاری نداشتم گیرم بیشتر بخاطر این بود خودم ببرم بیارمت کارات بکنم مثلا کانون بود من کارخونه بودم ۹۰ کیلومتر فاصله داشت تا شیراز خودمو میرسوندم که راس ساعت ۸ دنبالش رفته باشم یا اینکه اونم خیلی جاها ازم پنهون کاری میکرد شده بود مشکل و من همه چیز رو فراموش کردم چمم واقعا عاشقش بودم و هستم اما اخریا مادرش خیلی زنگ میزد و عشق و علاقه بیش از حد خودم و لج ث لجبازی دو طرف که آخرش کشید به فحش و اینا که این اتفاق ها افتاد 

همین که خودتون متوجه شدین شاید در حد بستری شدن باشین خیلی خوبه چون نشون میده منکرش نیستی  فقط ...

دارم دارو میخورم اثر نداره اصلا چون من نه دود میکشم به هیچ وجه نه مشروب میخورم