2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
من بزرگ‌ترین تلنگر زندگیم رو خوردم تا الان فکر نمیکردم همه چیز اینقدر سخت باشه همش راحت میگرفتم فکر ...

خب بهش بگوببین من رفتارامودرست کردم میخوای منو؟البته براایشون هم شرط بزارکه رفتارای بچه گونه شوبزاره کنارتابازباهم باشید

خب ایشون بایدتکلیفش روشن بشه دیگه اصراربرابرگشتش نکنه فقط بپرسه ازدختره که میخوادش یانه؟؟؟؟

به دختره گفته دختره گفته بزار فکرامو بکنم،بازم این هی زنگ میزنه پیام میده

INTP(منطق دان)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه واتس اپ دیشب عکس موش پیدا بود میدونست من بدم میاد عکسی گذاشت موش داخل باشه بعد نوشت یه پایان تلخ ...

خب میگفتی اوکی پیام نمیدم به تصمیمتم احترام میزارم ولی چه تصمیمی؟؟؟توکه تصمیمی نگرفتی هنوز بلاتکلیف گذاشتیم

اخه واتس اپ دیشب عکس موش پیدا بود میدونست من بدم میاد عکسی گذاشت موش داخل باشه بعد نوشت یه پایان تلخ ...

خب ب تصمیمش احترام بزار بهش زنگ نزن ،خودش بهت پیام میده چن روز صبر کن

INTP(منطق دان)

خب ایشون ۱هفته بهش مهلت بده بگه من امروزمثلاسه شنبه ست سه شنبه این هفته بهت زنگ میزنم تصمیمتوبگو

آره منم بهش همینو میگم میگم یک هفته اصلا پیام نده زنگ نزن بزار فکراشو بکنه،دختره دوسش داره،این ب دختره گفته بود دوس ندارم عکس بی حجابی پروفت بزاری دختره تازگیا با حجاب عکس میزاره

INTP(منطق دان)

برادرعزیزشماانقدپیام میدی اگه ایشون دوستونم داشته باشه ممکنه هول هولکی جوابی بده که بعداخودشم پشیمون ...

منم همینو بهش میگم،مثل پسرای ۱۶ ساله رفتار میکنه،خیلی عاشقشه🥺

INTP(منطق دان)