2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
ببین ازش بپرس من درست شم برمیگردی دقیقاچندوقت پیش منم رفتم قهرکردم البته ما۲ساله ازدواج کردیم شرط م ...

من الان خیلی درست شدم من هیچ چیز براش کم نزاشتم گفتم خونه هر جا تو بگی. وسیله هر چی تو بخوای هر چیزی تو بگی سر لج و لجبازی و اینا دعوامون میشد از نظر مالی هم مثلا ما خیلی بالا تریم از نظر خوانوادگی تحصیلات همه چیز من دوتا برادرام پزشکن حتی ۶ سال دوست بودیم بیشتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم به نظرت پیام بدم بگم مگه من چکارت کردم تو هم فکر کنی تو هم اشتباه داشتی تو هم وویس پز میکردی ...

ن پیام نده خواهش میکنم ،بخدا پیاماتو نمیخونه،یکم صبر کن،فقط یک هفته،الان کجا سرکارمیری ،هرجا باشه دوسه روز دیگ تعطیل میشی،از الان برو بفکر ی سفر ب ترکیه ،برو بلیط بگیر،هتل رزرو کن،دیگ اصلا پیام نده،فقط استوری خوش گذرونی بزار،تو پارتی و کاباره استوری نزاری🤦‍♀️فقط کنار دریا و مسجد قسطنطنیه و اونجا ها عکس بگیر،کنسرت خواننده مرد برو ،

INTP(منطق دان)

نه فعلاهیچی نگوبنظرمن یکارکن ببین تمایل داره باهات بحرفه؟؟؟چندوقته قهرکرده؟

الان یه هفته هس وقتی پیام میدم میگه سلام ممنون این طور حرف میزنه یا میگه فعلا نمیتونم اینطور حرفا 

الان یه هفته هس وقتی پیام میدم میگه سلام ممنون این طور حرف میزنه یا میگه فعلا نمیتونم اینطور حرفا&nb ...

خب بهش بگورک وراست پیام وچت خوب نیس زنگ بزن بگوزنگ ردم فقط یه کلمه جواب ازت بشنوم هنوزم منومیخوای؟میخوای باهات زندگی کنم ؟؟؟

ن پیام نده خواهش میکنم ،بخدا پیاماتو نمیخونه،یکم صبر کن،فقط یک هفته،الان کجا سرکارمیری ،هرجا باشه دو ...

نه چون کارامون مال خودمونه اصلا نمیرم سر کار 

خو میترسم برم بدتر سرد بشه بگه نگاه کن هنوز نرفتم همه جا داره میره وگرنه میخواستم برم شاید فردا برم کربلا

خب بهش بگورک وراست پیام وچت خوب نیس زنگ بزن بگوزنگ ردم فقط یه کلمه جواب ازت بشنوم هنوزم منومیخوای؟می ...

اصلا جوابشو نمیده،پست هایی که تو تاپیکش گذاشته رو همه رو بخون،دختره اصلا جواب نمیده،اینم همش براش تومار مینویسه ،دختره زنگشو رد میزنه

INTP(منطق دان)

گوشیش خاموش کرده فقط واتس اپ هس هر چی زنگ میزدم ریجکت میکرد 

خب توهمون واتساپ پیام بده بگواین بچه بازیاچیه ازهمه جابلاک کردی تنهاراه ارتباطیه من باتوهمین واتساپه وگرنه خواستم تلفنی جدی باهات حرف بزنم وهمون سوال روازش بکن

خب الان شماکامل درست شدی؟؟یعنی برگرده دیگه اون رفتارای بدتونداری درسته؟

من بزرگ‌ترین تلنگر زندگیم رو خوردم تا الان فکر نمیکردم همه چیز اینقدر سخت باشه همش راحت میگرفتم فکر میگردم مال منه نمیره این چیزا ولی الان دنیا سرم آخر شده 

اصلا جوابشو نمیده،پست هایی که تو تاپیکش گذاشته رو همه رو بخون،دختره اصلا جواب نمیده،اینم همش براش تو ...

خب ایشون بایدتکلیفش روشن بشه دیگه اصراربرابرگشتش نکنه

فقط بپرسه ازدختره که میخوادش یانه؟؟؟؟

خب توهمون واتساپ پیام بده بگواین بچه بازیاچیه ازهمه جابلاک کردی تنهاراه ارتباطیه من باتوهمین واتساپه ...

اخه واتس اپ دیشب عکس موش پیدا بود میدونست من بدم میاد عکسی گذاشت موش داخل باشه بعد نوشت یه پایان تلخ بدتر یه تلخی بی پایانه 

بعدم خودش گفت بهم پیام نده فعلا نمیتونم به تصمیم احترام بزار اینطور چیزا