2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
چقدر احساسی هستین،باورم نمیشه پسر انقد احساسی ، من قبلا خیلی احساسی بودم شوهرم یکم سرم داد میزد جلو ...

نمیدونم چون وجدانم داره اذیتم میکنه همش باعث میشه گریه کنم همش دلم براش تنگ میشه خمش دلم میخواد باشه بهم حرف بزنه پیام بده دلم برا خنده هاش خیلی تنگ شده 😭به جون مادرم اگر اسکرین شات بزارم متوجه میشین جقدر التماس کردم 

منم باورم نشد بیشتر وابستگیه تا دل بستگی  منم سردی دیدم احساساتم داره کشته میشه ناراحتم

من واقعا احساساتم کشته شده،من شوهرم خیلی بهم خیانت کرده ،الان دیگ برام مهم نیست خیانتاش ،اصلا ناراحت نمیشم،الان فعلا مثل دوتا خمخونه ایم

INTP(منطق دان)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیدونم چون وجدانم داره اذیتم میکنه همش باعث میشه گریه کنم همش دلم براش تنگ میشه خمش دلم میخواد باشه ...

شاید وابسته اش شدی ،چقدر ناراحت کننده،شاید انقدر اینارو گفتی ازت زده شده،ی مدت جلوی خودتو بگیر هیچ تماسی نداشته باش ببین چیکار میکنه

INTP(منطق دان)

نمیدونم چون وجدانم داره اذیتم میکنه همش باعث میشه گریه کنم همش دلم براش تنگ میشه خمش دلم میخواد باشه ...

اینا طبیعیه خب 

ادم گربه کنارش باشه عادت میکنه بهش چه برسه آدم 

اینا رو عم رد میکنی تموم میشه 

هر چی بیشتر بریزی بیرون زودتر تموم میشه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

ایشالا خدا پشت وپناهت باشه 

من نمیدونم چیشده وبعدش چی میشه فقط بدون خیلی مردی که پیگیرشی خیلی انسان شریفی هستی که درست عقد نیستید ولی همش پیگیری دلش به دست بیاری 

ایشالا خدا پشت وپناهت باشه  من نمیدونم چیشده وبعدش چی میشه فقط بدون خیلی مردی که پیگیرشی خیلی ...

دستت درد نکنه ممنونم از لطفت خوانوادم هی برام پیگیر دختر هستن و این حرفا ولی من همش دعوامه میگم هنوز ۶ روز نیست شما فکر چی هسین من با جون و دل میخواستمش و میخوام 

من واقعا احساساتم کشته شده،من شوهرم خیلی بهم خیانت کرده ،الان دیگ برام مهم نیست خیانتاش ،اصلا ناراحت ...

کاش اینطور مردا واقعا نمیدونم چی بگم نمیتونم حرفی بزنم یکی مثل من بدبخت که در به در دنبالشم یکی هم اینطور 

اتفاقا عاشقشم وگرنه وابستگی رو زود میزارم کنار 

چقد بد مثل اینکه بادخالت بقیه اون علاقه شو به شما از دست داده بهتره شما هم عاقلانه رفتار کنین ارزش نداره روح و روانتون انقدر آسیب ببینه،اعتماد ب نفس داشته باشین،خودتو دوست داشته باش ،مشاوره برو خودمراقبتی کن،پیج دکتر مریم آقایی رو دنبال کن و دکتر طباطبایی،ب انگلیسی بنویسی پیجشون میاد

INTP(منطق دان)

واقعا خیلی خیلی خوردم کرد 

اعتماد ب نفس داشته باش ،تا وقتی خودت واسه خودت احترام قائل نیستی ی بار بی احترامی کرد چیزی نگفتی بقیه ب خودشون اجازه میدن اذیتت کنن

INTP(منطق دان)