2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
چه جالب جفتمون گیر دو تا آدم بی احساس سنگ افتادیم حالبه ما ۲ سال با هم بودیم من فک میکردم پسر با جن ...

ولی من پا پس نکشیدم مثل اون اقا خونهرگرفام وسایل خریدم میل قالی تخت تشک ماهواره همه چیز هر چی که برا یه زندگی مستقل هس حتی تخت مهمان دو تا ولی نمیدونم چرا یهو با چند تا دعوای الکی رفت که رفت که رفت التماس همشون کردم همشون همشونا تو این مدت ۶ ۷ سال که با هم بودیم من تا میگفت ازدواج جبهه میگرفتم ولی نمیرفت همین ۶ ماه رفتم خاستگاریش ۳ ماه شد تا جواب بده بباین ۳ ماهم شد نامزدی و خاستگاری و اینامون برا جهیزیش که خریده بود حتی وکیل گرفته بود در صورتی که من فقط یه سرویس طلا که برا تولدش گرفتم ۴۵ گرم بود بعد من این وسایل رو میخواستم چکار و از کل همسایه ها تپ عفیف آباد استشهاد گرفته بود با این همه دلم پر میکشه به پیام بهم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من پا پس نکشیدم مثل اون اقا خونهرگرفام وسایل خریدم میل قالی تخت تشک ماهواره همه چیز هر چی که برا ...

خب دیگه

میگم طرفامون از نظر جا زدن شبیه همن 

تو طرفت با یه دعوا جازده چون دوست نداشته طرف منم چون عرضه نداشته 

تو رو نمیخواد آقا که اینجوری میکنه باهات 

الان دوره سوگ میگذرونی ناراحتی غم داری ولی میگذره این دختر بیاد هم فقط ازت میکنه دوباره میره خیالت راحت 

کسی کسی رو بخواد طاقت اشک تو چشماش رو نداره طاقت لرزش صداش نداره 

این دوستت نداره

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
خب حداقل باهات حرف میزد،چند سالشه؟بچه است؟

نه ۲۷ سالشه من دختر تو زندگیم زیاد بود همه رو بخاطر این گذاشتم کنار اصلا فقط ظهری پیام داد خ‌اهرانه برو مشکل روانی داری رو خودت کار کن واقعا این حرفه من این همه منت کشیدم و خودمو پایین کشیدم من دختر بود تو زندگیم وقتی مریض بودم پاشوره مبکرد منو همه رو کنار گذاشتم اینم آخرش 

خب دیگه میگم طرفامون از نظر جا زدن شبیه همن  تو طرفت با یه دعوا جازده چون دوست نداشته طرف منم ...

نمیدونم بقران من به همه میگم میگم من خوب نبودم من دعوا کردم من فلان بیسان 

همین الان هم حتی نمیخوام کوچکترین ابرویی ازش بره همه جا میگم من مقصر کاملم

خب دیگه میگم طرفامون از نظر جا زدن شبیه همن  تو طرفت با یه دعوا جازده چون دوست نداشته طرف منم ...

برگرده بقران جونمو هم قربونش میکنم برگرده هر چی دارم و ندارم یک جا میزنم به تامش فقط برگرده

برگرده بقران جونمو هم قربونش میکنم برگرده هر چی دارم و ندارم یک جا میزنم به تامش فقط برگرده

یه کلام 

ایشون شما رو نمیخواد 

زودتر خودتون جمع جور کنید با التماس کسی تا حالا برنگشته

انقد بیچارگی خودتون ثابت میخواین کنین دلسوزی کنه بهون؟

زندگی تازه رو شروع کنین و انشالله یکی که لایق عشق و محبت شما باشه براتون پیدا شه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
یه کلام  ایشون شما رو نمیخواد  زودتر خودتون جمع جور کنید با التماس کسی تا حالا برنگشته ...

نمیدونم بخدا چکار کنم من هیجوقت دختر برام مهم نبود اصلا ولی الان دیوونه وار میخوامش فقط 

فقط برگرده میگم که دلم پر میکشه فقط یه بار دیگه یههههههه بار دیگه ببینمش همین 

چقدر احساسی هستین،باورم نمیشه پسر انقد احساسی ،

من قبلا خیلی احساسی بودم شوهرم یکم سرم داد میزد جلوی همه گریه میکردم،شوهر من خیلی بی روح و سنگدله ،بیشتر مردای اطرافم خیلی سردن،منم الان یکم احساساتم کم شده ،الان خیلی از نظر روحی آرامش دارم،فقط خدا کنه احساساتتون کشته نشه توسط دختره،من واقعا احساساتم کشته شده

INTP(منطق دان)

نمیدونم بخدا چکار کنم من هیجوقت دختر برام مهم نبود اصلا ولی الان دیوونه وار میخوامش فقط 

متاسفم اینو میگم ولی نمیخوادت بشین فکرات بکن ببین کسی که بهت علاقه داره نشونه و رفتارش چه شکلیه

خواهرانه میگم بهت دختر که عاشقت باشه خار تو پات بره تب میکنه برات مادری میکنه برات با همه چی میسازه

ایشون یه صدا شنیده در رفته 

خدا رو شکر کن گذاشت رفت 

تو هم یه مدت غصه میخوری بعدش آروم میشی زمان درستت میکنه 

چقدر احساسی هستین،باورم نمیشه پسر انقد احساسی ، من قبلا خیلی احساسی بودم شوهرم یکم سرم داد میزد جلو ...

منم باورم نشد بیشتر وابستگیه تا دل بستگی 

منم سردی دیدم احساساتم داره کشته میشه ناراحتم