2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست

وای خدا ،چرا انقدر بد حرف زدی،چرا ب خودت توهین کردی ،چرا خودتو ذلیل کردی،من یکم رکم ببخشید،مگه ۱۶ سالته اینجوری جواب دادی،دختره شاید بخاطر همین اخلاقت رفته،چرا انقد اصرار کردی داداش من

INTP(منطق دان)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چمیدونم واقعا دوستش دارم نمیدونم چکار کنم برش گردونم 

ببین اول برو روانشناس حتماااااا برو،تاحالا رفتی؟نترس فقط ی مشاوره قابل اعتماد برو،بهت کمک میکنه،تو خودتو فراموش کردی ،اون شخصیتتو خدشه دار کرده

INTP(منطق دان)

گفتن ولی من ندارم 

خب چجوری انتظار داری اون دختر دوستت داشته باشه،اول خودتو دوست داشته باش،اون دختر چرا باید ی پسر سبک رو دوست داشته باشه پسری ک انقد خودشو تحقیر میکنه،ببخشید مجبورم رک باشم تو باید به خودت بیای،تو احساساتتو اشتباهی داری خرج میکنی

INTP(منطق دان)

خب چجوری انتظار داری اون دختر دوستت داشته باشه،اول خودتو دوست داشته باش،اون دختر چرا باید ی پسر سبک ...

درست میگی ولی عشق چی حالیش میشه ؟ منطق من قلب من همش میگه فقط برگرده همین 

درست میگی ولی عشق چی حالیش میشه ؟ منطق من قلب من همش میگه فقط برگرده همین 

اخه اشتباهه،ببین تو داری کاری میکنی اون بیشتر ازت دور بشه،متوجه میشی؟توداری کاری میکنی بیشتر ازت زده بشه

INTP(منطق دان)

اخه اشتباهه،ببین تو داری کاری میکنی اون بیشتر ازت دور بشه،متوجه میشی؟توداری کاری میکنی بیشتر ازت زده ...

چکار کنم الان پیام داده فعلا پیامی زنگی نزن خواستم برمیگردم نخواستم نه 

فعلا پیامی زنگی اولین بدم نزن تا ببینم چی میشه 

نذر شما چیه الان ؟

چکار کنم الان پیام داده فعلا پیامی زنگی نزن خواستم برمیگردم نخواستم نه  فعلا پیامی زنگی اولین ...

ن هیچی نده فقط بگو باش،همینو بگو،بخدا بهش بی توجهی کن برمیگرده

INTP(منطق دان)