2777
2789
عنوان

مامانم با این رفتارش دیونم کرده

162 بازدید | 11 پست

من مامانم یه عمره منتظره بابام بهش بگه که خانم بیا برا مادرتونم عیدی بخریم و ببریم درصورتی که بابام هیچ برا مامان خودشم انجام نمیده باید یکی بهش یاداوری کنه 

مامان منم زورش میاد یاداوری کنه که بیا برا مادرامون عیدی ببریم انگد منتظر میمونه تا بابام بگه که اونم نگه دعوا راه میندازه 

امروز به منم میگف به شوهرت نگو ببین یادش میمونه برا مادرزنش عیدی بخره و ازین حرفا 

منم توپیدم بهش گفتم توروخدا این چیزارو یاد من نده یه عمره شما عیدا دعوا دارین سر این بحث چرت عیدی به مادر 

شماها چبکار میکنید ایا همه اقایون اینجورین یا مردای ما اینجورین چیکار کنم چجور رفتار کنم؟ مث مامانم باشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصن مث مامانت نباش.. ب قول مادربزرگم هر خونه ای قبله خودشو داره.. تو با شوهرت راه بیا و ببین رسمشون چیه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ما این رسم ندارم ولی شما مث مادرت نباش چون همش ذهنت درگیر اینه ک منتظر باشی شوهرت بگه 

بهتره باهم تصمیم بگیرین اگ یادش رف خب یاداوری کن 

یواشکی هم ب بابات برسون ک ب مانانت بگه بیا بریم عیدی بخریم 

ول کن اقا چه چیزای چرتی واقعا به همون زن خودش هم بده کلاهتو بنداز هوا دیگه کسی به مادر زن عیدی نمیده همون شوهرت هم خواست عیدی بده تو نذار .اونموقع مامانت عادت میکنه اگه یه سال عیدی نداد شوهرت شر به پا میشه

عشق جانم 💫امام زمانم💫
من که از اول گفتم الان همسرم هم عادت کرده خودش برای عید پول نو میاره که عیدی بدم

مامان من مبگه تو نگو خودش ببینیم یادش میمونه چیزی بخره یا بده شاید نمخاد بده شوهر منم این چیزا بلد نیس از وختی چشم وا کرده درس خونده بعدشم کار اصن تو محیط زنونه نبوده که این رسم و رسومات سرش باشه 

ای خدا تازه از چالش روز مادر اومدیم بیرون 😢😢😢😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نه اصن مث مامانت نباش.. ب قول مادربزرگم هر خونه ای قبله خودشو داره.. تو با شوهرت راه بیا و ببین رسمش ...

منم دقیقا این به مامانم گفتم که من دلم مخاد باشوهرم هرجور که دلم مخاد رفتار کنم اصن دلم مخاد عیدی تو مادرشوهرم خودم تعیین کنم که چقد بدیم 

ما این رسم ندارم ولی شما مث مادرت نباش چون همش ذهنت درگیر اینه ک منتظر باشی شوهرت بگه  بهتره ب ...

وای خوشبحالتون 

اتفاقا چن سالیه با بابام همکاری میکنم 😁 ولی خوب الان دیگ ازدواج کردم خودمم یادم میره