قراره معوقات شوهرمو بدن گفت در حد شش هفت تومنی هست میریزم به حسابت هم دلم میخواد طلا بخرم هر چند کوچیک هم موهامو رنگ کنم تا حالا دکلره نکردم شما بودین چیکار میکردین ؟
فقط طلا طلا طلا من بیست بار موهامو رنگ کردم موهام مثل ابریشم بود همه حسرتشو میخوردن من خر رنگ کردم موهامو به چخ دادم پسرونه کوتاه کردم تا دوباره دربیاد ابریشم هاا ولی مثل سابق نشد البته دوس داری یه رنگ که نیاز به دکلره نداشته باشه بزن که توی دلت نمونه ولی فقط طلا طلا لامصب چشم همه رو درمیاره
طلا میگرفتم ،برای دکلره هم بزار یه کاری بهت بگم خودت انجام بدی پودر دکلره سفید با اکسیدان ۹ بخر قاطی کن طوری که غلظتش مثل ماست بشه بعد بده یکی سریع کل موهاتو بزنه به غیر از یک سانت مونده به ریشه بعد رو سرت یه فویل بکش و دمای اتاق رو گرم نگه دار حواست باشه یه موقع سشوار نگیری روش که موهات میسوزه بعد از نیم ساعت بده ریشه موهات رو برات بزنه اگر پوستت حساسه اینبار پودرو با اکسیدان ۶ درصد قاطی کن،هر ده دقیقه چک کن ریشه هات که روشن شد برو موهاتو کامل با شامپو تمیز بشور اگر تمیز نشوری رنگ نمیگیره بعد بیا بیرون موهاتو کامل با سشوار خشک کن یه رنگ کاراملی یا نسکافه ای شماره ۶ بگیر اول ریشه های موهاتو به اندازه یک سانت رنگ بزن سریع نیم ساعت که گذشت بقیه رنگ رو با اکسیدانت قاطی کن برو تو حموم روی کل موهات یه آب بگیر بعد با دست کامل آب اضافی رو خارج کن فقط طوری باشه که تمام موهات خیس بشه بعد رنگ رو مثل شامپو بریز رو سرت و ۱۰ دقیقه تا رب ساعت کل موهاتو دائم ماساژ بده که قشنگ رنگ به خورد مو بره بعدم آبکشی کن و تا سه روز حتی اگر رفتی حموم به موهات شامپو نزن یه ماسک موهم بگیر در آخر بزن به موهات تا نرم و خوش حالت وایسه تمام