2777
2789
عنوان

بابام بهم دست میزنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 66203 بازدید | 61 پست

به کجا چنین شتاپان 

برگامو کسی ندیده؟  

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟

بخدا 

جلوش لخت بری سربع نگاه میکنه یجا دیگه رو 

مجردی خیلی دوستام میومدن خونمون اوایل با مانتو بودن دیگ اخراش راحت چون فهمیده بودن اخلاقشو

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
یکی بود تو نی نی سایت میگف شوهر خواهرش به دختراش میخواسته تجاوز کنه دسمالی میکرده گفته بچه منه کیفشو ...

چقدر آشغال بوده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بخدا  جلوش لخت بری سربع نگاه میکنه یجا دیگه رو  مجردی خیلی دوستام میومدن خونمون او ...

نمیدونم چی بگم :/

من هیچ وقت ب چیزایی ک از ته دل دوسشون داشتم نرسیدم زندگی بهم فهموند هر چی رو ک میخوام ب صلاحم نی 
الان اشکام دارن میریزن هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم

نمی تونی یه جوری با مادرت صحبت کنی؟؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
به کجا چنین شتاپان  برگامو کسی ندیده؟    

دارم جارو میکنم ریختن اینجا

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
2790
2778
2791
2779
2792