2777
2789
عنوان

افت بتا از ۲۰۰۰ به ۴۰۰

1818 بازدید | 14 پست

کسی میدونه علتش چیه ؟ البته همه ازمایشامو جایی دیگه میدادم آخری که افت کرده رو به جا دیگه دادم خیلی میترسم دکترمم بهم پرژسترون داده

و اینکه کسی تو اصفهان سونوگرافی واژینال ماهر میشناسه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نتیجه که چهارصد شده رو در همون آزمایشگاه چهل و هشت ساعت بعد تکرار کن اگه عددی بالای ۸۰۰حدودا بود ، بارداری ات سالمه

وگرنه در حال سقط و دفع هست... اگه از موعد پریودی هم نگذشته یا خیلی کم گذشته اصلا از بابت درد سقط هم نترس احتمالا بارداری شیمیایی باشه و مثل پریود با تاخیر برات باشه...

الان چاره ای جز تکرار در آزمایشگاه آخر رو نداری

این نتیجه که چهارصد شده رو در همون آزمایشگاه چهل و هشت ساعت بعد تکرار کن اگه عددی بالای ۸۰۰حدودا بود ...

ازمایش اولم ۲۰۰ بود بعد شد ۸۰۰ بعد شد ۲۰۰۰ بعد یه جا دیگه رفتم برا آزمایش یهو شده بود ۴۰۰ حالا امروز دوباره رفتم آزمایشگاه قبلی منتظر جوابم برام دعا کنید

بدون هیچ علائمی آخه ؟

بله. منم این اتفاق افتاد بهش میگن بارداری شیمیایی.بتا بالا میره بعد بدون علامتی میاد پایین و پریود اتفاق میافته. ولی اینا همه در صورتی که همون ازمایشگاه قبلی رفته باشی. امروز برو همونجا تکرارش کن.یا ۴۸ساعت بعد همینجا تیتر بده باید دوبرابر شده باشه

ممکنه آزمایشگاه اشتباه کرده باشه ؟ اخه درد و لکه بینی اصلا ندارم

منم اصلا هیچ علائمی نداشتم متاسفانه پوچ بود ولی دوباره تکرارکن تا مطمئن شی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓