2777
2789
عنوان

خییااانت

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 36 پست
اگه شرایط سخته نمیتونی جدا بشی ب روش فعلن نیار ببین ما خودمونو گول میزنیم ک طرف آدم میشه اگه ب روش ...

ممنون عزیزم

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا دعوا نداریم با هم ولی مدتیه خیلی سرد شده بهانه این بود که چاقی من نمیتونم رابطه باهات برقرا ...

اي بابا از دست اين مردا خدا نگذره ازش خيلي ناراحت شدم برات عزيزم ولي به نظر من خيليم بيخيال نشو يه گوشتمالي بهش بده 

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
اگه شرایط سخته نمیتونی جدا بشی ب روش فعلن نیار ببین ما خودمونو گول میزنیم ک طرف آدم میشه اگه ب روش ...

منم با این نظر موافقم

تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شده‌ام تو اگر خسته شدی... درپس پرده‌ی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو  
اي بابا از دست اين مردا خدا نگذره ازش خيلي ناراحت شدم برات عزيزم ولي به نظر من خيليم بيخيال نشو يه گ ...

چی بگم خواااهر

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید