2777
2789
عنوان

خییااانت

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شمارشو بردار

خوب اخه شمارشو چیکار کنم زنه از طرز پیام دادنش معلوم بود دهاتی و بی سواده 

نمیدونم به روی شوهرم بیارم یا نه

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید
اي بابا پولو بيشتر ميدن كه طرف تو هيچي بهشون نه نگه رابطه جنسي منظورمه 

آره دیگه رابطه داره باهاش

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید

عزیزم چه ریلکسی مگه میشه؟

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
چرا بروش نیاری😐چقد بیخیالی خوش بحالت

توی پیاماش نوشته بود چرا زنگ میزنی زنم میفهمه

یا چرا شب پیام دادی زنم کم مونده بود بفهمه و...

عزیزم واقعا یعنی شما میخوای هیچ کاری نکنی؟

تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شده‌ام تو اگر خسته شدی... درپس پرده‌ی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو  
چرا بروش نیاری😐چقد بیخیالی خوش بحالت

چی بگم 

آخه نمیتونم بخاطر  دخترم جدا بشم که

قهرم نمیتونم برم جو خانوادمون قبول نمیکنه

اگه بفهمه میدونم و هیچکاری نمیکنم ترسش هم میریزه

نمیدونم چیکار کنم چاره ای جز زندگی ندارم

چرا چاره نداری؟

مهریتو بگیر

برو سرکار

برو خونه بابات

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
عزیزم واقعا یعنی شما میخوای هیچ کاری نکنی؟

ببین چون بچه دارم نمیتونم جدا شم 

الان اون فکر میکنه نمیدونم اگه بونه فهمیدم و هیچ کاری نکردم ترسش هم میریزه آشکارا هر کاری بخواد میکنه

واي چقد بد  با همسرتون مشكل داريد؟

نه اصلا دعوا نداریم با هم ولی مدتیه خیلی سرد شده

بهانه این بود که چاقی من نمیتونم رابطه باهات برقرار کنم الان ۱۲ کیلو کم کردم خودش هم میگه خیلی خوب شدی 

اگه شرایط سخته نمیتونی جدا بشی ب روش فعلن نیار

ببین ما خودمونو گول میزنیم ک طرف آدم میشه اگه ب روش بیاریم اون تنوع طلبی تو ذات آدماست یکی کمتر یکی بیشتر یکی پایبند ب ی نفر 

یکم تو حرفات در مورد زنا خراب حرف بزن جوری بگو ک دستش بیاد رابطه با اینا جز مریضی یا دردسر چیزی نداره

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛