2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 4673 بازدید | 164 پست

برای زن داییم اینجور بود که، گفتن توی عروسیشون چ زن حامله ای اومده که باعث شده چله رو این بیفته. رفتن ازش جیشش🤦🏻‍♀️ رو گرفتن، نمیدونم چیکار کردن.

عمم هم یادمه برای اینکه بچه دار بشه رفت سه بار از روی مرده رد شد😐(اینو بچه بودم شنیدم، حالا نمیدونم راست گفتن یا نه)

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای زن داییم اینجور بود که، گفتن توی عروسیشون چ زن حامله ای اومده که باعث شده چله رو این بیفته. رفت ...

من زن باردار تو عروسیم اومده کسی هم ک تازه ازدواج کرده بود هم اومد

شاید مُردم حواسم نیست🙃
اونو از کجا پیدا کنم؟؟؟ بعد نمیگن این دیوونس؟😑اطراف من هیچکی این چیزا رو قبول نداره منم از ناچاری د ...

لحاف دوز اونایی که مغازه دارن و لحاف تشک میدوزن معمولا دارن 

فوت شده  لحاف دوز پیدا کن دعا نویس اثر نداره

نه پیش دعا نویس ک اصلا نمیرم گفتم خودم نخ ابریشم بگیرم انجام بدم ولی آخه ابریشم اصل از کجا پیدا کنم🥲لحاف دوزم خیلی وقته ندیدم

شاید مُردم حواسم نیست🙃
باردار شد؟

آره بعد ۱۵ سال حامله شد، حالا نمیدونم تاثیر این جیشه بود، یا واقعا عین آدمیزاد رفت دکتر و داروهاشو خورد و نطفه کاشت یا نه، چون درست دنبال دوا دَرمون نمیرفت ، از دکتر میترسه😐

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
اونو از کجا پیدا کنم؟؟؟ بعد نمیگن این دیوونس؟😑اطراف من هیچکی این چیزا رو قبول نداره منم از ناچاری د ...

لحاف دوز اونایی که مغازه دارن و لحاف تشک میدوزن معمولا دارن 

شما هر چله که بخوای میتونی برداری  نخ  ابریشم نه باید دونه هرتسبیحو گره بزنی تا اون چهل ش ...

من ی جور دیگه خوندم ک هفت تا نه ابریشم رنگای مختلف می‌خری بعد مثل حلقه گره میزنی ۴۰ تا گره موقع گره زدن هم آیت الکرسی میخونی

شاید مُردم حواسم نیست🙃
من ی جور دیگه خوندم ک هفت تا نه ابریشم رنگای مختلف می‌خری بعد مثل حلقه گره میزنی ۴۰ تا گره موقع گره ...

بله موقع گره تسبیح ایت و الکرسی نیخونم همیشه من که کسایی براشون برداشتم همیشه نتیجه گرفتن شماهم برای خودت بردار حتما خدا جواب میده

کاربری