2777
2789

واقعا نمیدونم چیکارکردم باید اینجوری تاوان بدم ،شوهرم بدیهای زیادی داره حوصله ی گفتنشونو ندارم سوختم وساختم واقعا ،منکه نماز اول وقت میخونمو حجابم کامله و نه غیبتی نه تهمتی نمیدونم واقعا همش ذکر یونسیه ذهنمو درگیر میکنه که هرچی به سرمون میاد کار خودمونه، همش فکرمیکنم من چه کردم واقعا😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بد جذب می‌کنی ، افکار منفی داری و بدی هارو میبینی ، اینجوری همش بدی سرراهت قرار میگیره 

فکرت رو عوض کن دنیات عوض میشه

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

من اعتقاد ندارم بعضیا میگن فلانی تو مشکل افتاد داره تاوان میده چون ادم بدیه یا داره امتحان پس میده چون ادم خوبیه خدا داره امتحانش میکنه اینا حرفای چرتیه.بالاخره قانون طبیلت و دنیا وصع شده شماهم انتخابت اشتباه بوده که اینطوری شده باید تلاش کنی راههایی رو بری که زندگیت رو ترمیم کنه.رگ خواب شوهرتو بدست بیاری.

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
من اعتقاد ندارم بعضیا میگن فلانی تو مشکل افتاد داره تاوان میده چون ادم بدیه یا داره امتحان پس میده چ ...

ببین ۱۱ساله دارم باهاش زندگی میکنم،انتخاب اشتباه کردم کفه دستمو بو نکرده بودم که،ببین از رگ خوابو این حرفا گذشته اینقدر دلمو شکسته غرورمو شخصیتمو خورد کرده طلبکارم هست مساله اینه نمیتونم ببخشمش با بدیهاش کنار نمیام 

ببین ۱۱ساله دارم باهاش زندگی میکنم،انتخاب اشتباه کردم کفه دستمو بو نکرده بودم که،ببین از رگ خوابو ای ...

ولش کن پس برا دل خودت و بچه هات زندگی کن محلش نذار فقط اطم شوهر و پدر رو خودت و بچه هات باشه کافیه.

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
ولش کن پس برا دل خودت و بچه هات زندگی کن محلش نذار فقط اطم شوهر و پدر رو خودت و بچه هات باشه کافیه.

دقیقا همینه الان ولی باور کن سخته آدم به محبت کردن ومحبت دیدن نیاز جدی داره واقعا،میگذره این حالتی ولی خیلی سخت😔

شاید بد جذب می‌کنی ، افکار منفی داری و بدی هارو میبینی ، اینجوری همش بدی سرراهت قرار میگیره  ف ...

اتفاقا برعکس واسه آروم شدم همش سعی میکنم گذشت کنم ولی اینقدر بدیها بزرگن همش میگم چرا باید همچین چیزی رویادم بره...

اتفاقا برعکس واسه آروم شدم همش سعی میکنم گذشت کنم ولی اینقدر بدیها بزرگن همش میگم چرا باید همچین چیز ...

منظورم گذشت کردن نیست ،ارتعاشی که می‌فرستی 🙂

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده