ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 عنوان تو خواب راه میره گریه میکنه 140 بازدید | 5 پست بچم ۶ ماهشه تازه یاد گرفته سینه خیز بره تو خواب هم سینه خیز میره و گریه میکنه هیچ جوره هم ساکت نمیشه ده دقیقه میخوابه بعد راه میفته گریه میکنه چکارش کنم؟؟ فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 1401/12/21 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 بخاطر دندونه اااا یعنی از درد دندون بیدار میشه؟ من فکر کردم نصفه شبی داره تلاش میکنه حرکت کنه فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
همون_راد عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 24393 شاید کمبود آهن داره بدنشدخترم خیلی کوچیک بود حدودای یکسالگیش مدتی نصفه شب تو خواب گریه میکرد با صدای بلند ولی چشاش بسته بود چند شب اینجور شد بردم دکتر تقویتی داد بهش گفت کمبود آهن داره اونو خورد خوب شد شکرخدا
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 شاید کمبود آهن داره بدنش دخترم خیلی کوچیک بود حدودای یکسالگیش مدتی نصفه شب تو خواب گریه میکرد با صد ... آره بچه منم با چشم بسته حرکت میکنه و گریه نمیدونم من آهنش رو مرتب نمیدم گاهی یادم میره فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت