2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دوباره آزمایش بده😑 هی اینجا نچرخ😄

بجان خودم امروزم با بدبختی رفتم🤣 البته حق هم داشتم قندم پایین باشه دیشب تا صبح بچه م مریض بود بالا سرش بودم😁 من یک فراری از دکتر و ازمایشگاه هستم که همینجوری ش کل روزهای این هفته یا خودش باید دکتر باشه یا بچه ش😶 عید کیلو چند

من قبلااینجوری بودم.خیلی پایین نبودامانرمالم نبودازمرزپایینتر.چون کلاازچیزاشیرین خوشم نمیومدونمیاددلمومیزنه کلایجورایی به زوریه شیرینی خامه ای بخورم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
بجان خودم امروزم با بدبختی رفتم🤣 البته حق هم داشتم قندم پایین باشه دیشب تا صبح بچه م مریض بود بالا ...

اگه مثل من ۵۰ کیلومتر خارج شهر بودی و رو شوهرت هم نمیتونستی حساب کنی چون سرکاره ،بعد هیچ آژانس و ماشینی هم در دسترست نیست ، و کلا یه سرویس صبحگاهی داشتی و تا شهر هم یه ساعت راه بود چکار میخواستی بکنی؟؟ حالا حساب کن تو این ۷ ماه من هر بار آزمایشگاه و دکتر و سونو رو با چه بدبختی رفتم😑 مثلا ۵ بعدازظهر نوبت سونو دارم ولی صبح زود مجبورم برم تو شهر بچرخم تا ۵ بشه

۳۴

منم ۳۲ سالمه 

دکتر گفت کار خاصی انجام میدی که اینقدر پایین هست قندت گفتم نزدیک ۱۵ ساله که لب به قند وشکر نمیزنم چای رو با کشمش و خرما میخورم 

چند سالی هم تو رژیم هستم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اگه مثل من ۵۰ کیلومتر خارج شهر بودی و رو شوهرت هم نمیتونستی حساب کنی چون سرکاره ،بعد هیچ آژانس و ماش ...

ان شاالله به سلامت فارغ بشی گلم

روم کم شد

بابا اعصابم خورده قسطی جواب ازمایش میفرسته تیکه تیکه الان بقیه ش اماده نیس وگرنه میبردم ببینم دکتر چی میگه