2777
2789
عنوان

چله خاستگار

2650 بازدید | 119 پست

تو روخدااااا اگه کسی میدونه منو روشن کنه چرا وقتی واسه ازدواج چله برمیدارم خاستگار درب و داغون میاد برام

مطمئنم بخاطرچله ست توهمون حین ک چله برمیدارم خاستگارمیاد  ... 

بخدااا نه پرتوقعم نه چیزی  این خاستگارایی ک میان واقعامناسب نیستن اصلا بدردنمیخورن

امشب بدجوری خورد توذوقم وقتی فهمیدم خاستگارم چجوریه   

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من همون دربو داغونشم نمیا😂😂ینی ازدواج چیزعجیب غریب و فضایی شده برام دیگع😂😂

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

واقعا چله جواب میده برات؟

فقط کیس های خوبی نمیاد؟

چه چله هایی برمیداری؟

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
فوق العاده عصبی  دخترباز خانوادش بد

🥲خوبه الان فهمیدی خداروشکر متولدچه سالی هستی خودت؟

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
یعنی تاچهل روز یه سوره ای رو به نیت ازدواج میخونم

چله سوره انسان خوبه وچله ذکریالطیف روزی۱۲۹بار

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
چجوریه  چله چی برداشتی؟

تو ایتایه خانمی چله شخصی دادبهم گفت این چله روفقط خودت بردار ب کسی نگو ممکنه براکس دیگ ای اثر عکس بده

یبار خودم چله زیارت عاشورا ب نیابت از شهیدنویدصفری هدیه ب امام حسین برداشتم ی خاستگارنامناسب پیداشد

بار دومم ک اون چله ای ک اون خانم داد رو برداشتم ی خاستگارپیداشد

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
یعنی تاچهل روز یه سوره ای رو به نیت ازدواج میخونم

عزیزم از کجا معلوم اینایی ک الان میان فردا وضع زندگیشون دگرگون نشه همه ک از اول پولدار و خوشتیپ و اینا نبودن یکی خودش میرسه یکی باباش رسیده 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗