2777
2789
عنوان

چله خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 119 پست
تو ایتایه خانمی چله شخصی دادبهم گفت این چله روفقط خودت بردار ب کسی نگو ممکنه براکس دیگ ای اثر عکس بد ...

دعای دیگری هم بهت داد ک بخونی بهتر اثر کنه

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا چله جواب میده برات؟ فقط کیس های خوبی نمیاد؟ چه چله هایی برمیداری؟

اره برامن جواب میده ، کیس های نامناسب پیدامیشه جوری ک اصن راهشون نمیدیم

چله زیارت عاشورا برداشته بودم یبار (به نیابت ازشهیدنویدصفری هدیه به امام حسین)

چله بعدیمم ی خانمی توایتا بهم داد گف شخصیه خودت این چله رو بردار ب کسی نگوش

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
دعای دیگری هم بهت داد ک بخونی بهتر اثر کنه

نه

گفت فلان سوره رو بخون تا۴۰ روز

خوندم  روز ۲۲ یه خاستگار افتضاح پیداشد ول کن هم نیس

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چله خانمه چی بود؟

روزی یه سوره طه

و روزی هفتاد مرتبه سوره فرقان آیه ۷۴  به نیابت ازشهیدنویدصفری هدیه به امام حسین

هنوز وقت داری برای جذب کیسای عالی انشاالله یه خوبش سر راهت قراربگیره❤️

ممنونم💗💗🌺

روزی یه سوره طه و روزی هفتاد مرتبه سوره فرقان آیه ۷۴  به نیابت ازشهیدنویدصفری هدیه به امام حسی ...

خب از خانمه بپرس ببین جوابش چیه بمنم بگو

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
اره برامن جواب میده ، کیس های نامناسب پیدامیشه جوری ک اصن راهشون نمیدیم چله زیارت عاشورا برداشته بو ...

ان شالله یه ازدواج دلبخواهت داشته باشی و خوشبخت بشی

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
عزیزم از کجا معلوم اینایی ک الان میان فردا وضع زندگیشون دگرگون نشه همه ک از اول پولدار و خوشتیپ و ای ...

مگ من از وضع مالیشون گفتم😳 

من مال و منال برام مهم نیس زیاد توتاپیکمم گفتم ک پرتوقع نیستم.

از نظر اخلاقی مشکل دارن، میدونم هیچکس کامل و بی نقص نیست ولی اینا دیگه انقدر مشکل اخلاقیشون حاده که نمیشه ازشون چشم پوشی کرد.

خب از خانمه بپرس ببین جوابش چیه بمنم بگو

یبار برا یه نفرگفتم، ختم نداد

گفت خودش باید پیام بده

تلگرام داری؟

تو ام مثل من تو شانست ریدن😔

توهم مث من چله برمیداری و خاستگارنامناسب میاد؟

چه چله هایی برداشتی

من همون دربو داغونشم نمیا😂😂ینی ازدواج چیزعجیب غریب و فضایی شده برام دیگع😂😂

چندسالته