2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به وقتش اونی که بایدبیادمیاد شک نکن

چقد امضاتو دوست دارم 

کاش میشد به وسعت معنای شعر بیخیال بود ولی حتی خود شاعرم داشت خودشو توجیه میکرد و بیخیال نبود 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دوست داشتم ازدواج کنم بابام نزاشت دیگه کلا بیخیال شدم  ماها حق ازدواجم نداریم چیکار کنم

چرا ، کلا نمیزاره؟😕

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist"

بنظرم عاشقی کشکه باید عقلانی انتخاب کرد نه احساسی

موافقم 

اول عاشق بشی بعد ازدواج کنی ، رسماً گند میزنی به زندگی خودتو ، طرف مقابلت !!! 

اول عاقلانه و با دید باز با هم آشنا بشید بعد اگه به درد هم خوردین برید برای مراحل بعدی 🙃

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi
آدم تو دوره های مختلف ممکنه این حس شمارو تجربه کنه دوباره حواسش پرت شه به زندگی. مخصوصا وقتی هدف ندا ...

من يسال اصلا حواسم پرت نشده ولي اصلا تلاشي هم براش نميكنم خسته شدم😅

چقد امضاتو دوست دارم  کاش میشد به وسعت معنای شعر بیخیال بود ولی حتی خود شاعرم داشت خودشو توجیه ...

اره قبول دارم کاش میشد بیخیال بود ولی نمیشه باهمه این شرایط زندگی درجریان وگذره میگذره این روزام درمورد کامنت بالات که گفتی بابات نزاشت ازدواج کنی یه چیزی بگم بابات بدترازبابای من نیست که ولی نمیتونه جلوی تقدیرو بگیره به وقتش اونی که باید میاد هیچکسم نمیتونه جلوشوبگیره من بااخلاق بابام ویه سری شرایط قید ازدواجو زده بودم ولی به وقتش خودمم نفهمیدم کی نشستم پای سفره عقد مطمینم خداهوای هممونو داره

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

منم دغدقه ازدواج و دارم البته با کسی که ملاکهامو داشتع باشه  داره برام دیر میشه  خیلی غصه ...

منم ديگ ازدواج ايده ال يعني معيار هاي ك ميخوام داشته باشه 🥲