2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره قبول دارم کاش میشد بیخیال بود ولی نمیشه باهمه این شرایط زندگی درجریان وگذره میگذره این روزام درم ...

میدونی بد نیست زیادی سخت گیره 

از این ناراحتم چرا به خودم فرصت تصمیم گیری نمیده 

ولی با حرفتون در مورد تقدیر صددر صد موافقم ، تقدیر هرکس از اول رقم خورده وقتش که بشه خوپش رقم میخوره 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دقیقا من الان اون مورد دومی رو دارم طی میکنم

موفق باشید 🙂

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

من ۲۴ ساعت شبانه روز به ازدواج فکر میکنم همش دلم میخاد بدونم با کی قراره ازدواج کنم

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
میدونی بد نیست زیادی سخت گیره  از این ناراحتم چرا به خودم فرصت تصمیم گیری نمیده  ولی با ...

میدونم گلم ولی یه چیزی بگم بعضی وقتا این حساسیت وسخت گیری باباها بدنیست به خدا من الان که ازدواج کردم کم کم دارم میفهمم بعضی جاها حق با بابام بوده دلتو بده به خدا انشاله بهترینا برات پیش میاد 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

منظورم اينه قبلش ي اشنايتي باهاش داشته باشم ن بدون شناخت بياد

اتفاقا ازدواجهای سنتی خیلی بهترن

چون هم تحت تاثیر احساسات کورکورانه نیستی هم اینکه فرصت داری برای آشنایی و رفت و آمد

و اینکه در ازدواج سنتی ی سر قضیه نشدنه ولی در دوستی ها دو طرف الا و بلا میخوان بهم برسن تحت هر شرایطی

اینش خطرناکه و بد

میدونم گلم ولی یه چیزی بگم بعضی وقتا این حساسیت وسخت گیری باباها بدنیست به خدا من الان که ازدواج کرد ...

❤❤❤❤

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗