2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 67 پست
شما تالار گرفتی کیفتو کردی الان میگی مهم نیست . مایی ک تو حیاط گرفتیم عروسی خوشگل نداشتیم فیلم عروسی ...

عزیزم تو از کجا میدونی که من کیفمو کردم که اینجوری مطمعن حرف میزنی من از تالارم راضی نبودم حیاط میگرفتم از اون بهتر بود

خدا❤️
اتفاقا کاش نمیگرفتم میرفتم عکاسی فقط الان کلیپمو نگاه میکنم کیک میکنم ولی قسمت تالارو دوس دارم بنداز ...

اینکه عروسیت باب میلت نبوده ی داستان جداست ، چون تجربه کردی اینو میگی اگه تجربه نمیکردی همیشه دلت میموند وقتی سنت بالا مرفت و از امکان عروسی گرفتن فاصله میگرفتی غمش سنگین تر میشد ، کسی مه حتی ی درصد به عروسی علاقه داره باید بگیره حتی اکه قرار افتضاح باشه ، چون حسرت دردش بیشتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه عروسیت باب میلت نبوده ی داستان جداست ، چون تجربه کردی اینو میگی اگه تجربه نمیکردی همیشه دلت می ...

من ۱۳۰میلیون دادم به عروسیم اگه اونموقع ۱۳۰میلیون و میدادم یه ماشین میگرفتم الان ماشینم ۴۰۰میلیون پولش بود میگفتم گوره بابای حسرت

خدا❤️
منم نخواستم عروسی بگیرم که شوهرم زیر قرض وقسط نره.  الان نه عروسی گرفتم نه بعد دوازده سال کوچکت ...

نه خب من ميدونستم اگه نمیگرفتم یه خونه خوب تحویل میگرفتم بدون دردسر بدون سختی بدون اشک بدون ازخودگذشتگی چون توزندگی متاهلی هرچی به سر شوهرت بیاد به سرخودتم میاد خیلی پشیمونم خیلی..

شما فک نکنم بخاطر جشن عروسی باشه اونم بعد از۱۲سال

I'll have a hard days but let's just do it.

من چیکار کنم الان میگ میرم دادگاه در خواست میپم

با ملایمت باهاش صحبت کن عزیزم

بگو واقعا انقد برات ارزش داشتم؟ که بخاطر درخواستم اینجوری میگی فردا روزی اگه چیزی بگم دیگه هر دفعه دادگاه و این حرفاس اگه اینجوری میخوای اوکی 

ولی من دوست داشتم شب عروسیمون برامون خاطره بشه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
من ۱۳۰میلیون دادم به عروسیم اگه اونموقع ۱۳۰میلیون و میدادم یه ماشین میگرفتم الان ماشینم ۴۰۰میلیون پو ...

من دیدم که میگم ، من دیدم طرف تو ۵۰ سالگی دچار این حسراثت میشه ، زمانی که از لحاظ مالی ارضا میشه ، میبینه پول عروسی رو‌داره اما دیگه ازش گذشته اونوقته که به دلش میمونه ، میگم چون گرفتی داری اینو میگی ، دوست خودم بعد ۱۰ سال ی دفعه حرف عروسی شد تو باشگاه زیر گریه گفت ماشین عروس میبینم ی جوری میشم ، اون موقع خونه خریدن پولشونو خونشون شده ۳،۴ میلیارد اما حسرت ی عروسی خیلی کوچیک رو داره 

من دیدم که میگم ، من دیدم طرف تو ۵۰ سالگی دچار این حسراثت میشه ، زمانی که از لحاظ مالی ارضا میشه ، م ...

حرف شما درست هرکی یجوریه من به شخصه پشیمون نمیشدم اگه نمیگرفتم 

خدا❤️
الان عصبانیه بزار یه ساعت دیگه یا فردا بهش زنگ بزن

ولی خب واقعا خیلی حرفش بیجا بوده و سریع از کوره در رفته تو که چیز بدی نگفتی واقعا وظیفشه برات عروسی بگیره

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
من ۱۳۰میلیون دادم به عروسیم اگه اونموقع ۱۳۰میلیون و میدادم یه ماشین میگرفتم الان ماشینم ۴۰۰میلیون پو ...

من نمیدونم چه سالی ۱۳۰میلیون خرج کردی و راضی نبودی 

ولی من سال ۱۴۰۰ لباس عروس ۱.۵۰۰. آرایشگاه ۲ ملیون اونم با رنگ و سه شب ارایش و شنیون . ارک ۲ ملیون . فیلمبردار ۲ ملیون .

همه رو با کلی التماس انقد قیمتارو آوردیم پایین  هرینه های اصلی عروسیم شد ۷.۵۰۰ 

هزینه کل عروسیم تو سال ۱۴۰۰ شد سی ملیون . حالا سی ملیون وام گرفتیم نمیدونم کامل خرج شد یا نه.

بعد تو کیف نکردی

با ملایمت باهاش صحبت کن عزیزم بگو واقعا انقد برات ارزش داشتم؟ که بخاطر درخواستم اینجوری میگی فردا ر ...

این چند وقته از هم دور بودیم هی اونم یجوریه کلا بی حسع  انگار دنبال بهانس نمیدونم چیکار کنم