2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 67 پست

ما دوران کرونا رفتیم سر خونه زندگیمون و گفتیم عروسی نمیخایم . هم خاستم با خانواده خودم هم خانواده شوهرم راه بیام . 

بعد ک رفتم با اینکه مثلا عروسی برام مهم نبود تا یه چیزی میشد لج میکردم ک من عروس نشدم مینشستم گریه میکردم

به نظرم صد در صد جشن عروسی بگیر مگه چند بار میخوای ازدواج کنی که میگن اقتصاد واینا تو اونقدر ارزش داری که شروع زندگیت و با یه جشن به یاد موندنی شروع کنی وگرنه بعد از شروع زندگی همش حسرت به دلت میمونه خصوصا اگه جشن کسی دعوت باشی بعدشم مردی که راحت از الان بگه طلاق یعنی اگه بدونه جشن برین زیر یه سقف خیلی راحت تو رو به دست آورده و همونجور راحت تر به فکر جداشدنته البته من نظر شخصی خودم و گفتم خوب فکراتو کن از الان جوری نباش که فک کنه لازم نیست برات خرج کنه و بزنی تو فاز درک کردن زندگی جوریه که بعد ازدواج نمیشه دیگه اونقدر از مردا توقع مالی داشت پس از الان به فکر خودت باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه عروسی بگیری یا نه تصمیم دو طرفه است ،قرار نیست یکی تصمیم بگیره اون یکی اطاعت کنه ، باید به یه نظر مشترک برسید 

اینجا مشکل، گرفتن یا نگرفتن عروسی نیست ، مشکل دیکتاتوری همسرته ، بابت یه عروسی حرف از طلاق میزنه ، فردا روز به مشکل جدی تر برخورد کنید چجور میخواد مدیریت کنه 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

وقتی بخاطر همچی چیزی میگه‌طلاق فردا پس فردا واویلا داری باهاش  فعلا سکوت کن جوابشم‌نده ببین چکار میکنه اکه فردا رفت دادگاه خر نشی بگی عروسی نمیخوام برگرد بزار بره ور دل ننش این بهونه بهتر از عروسی واسه طلاق پیدا نکرده هیچی نگو  ببین فردا چکار میکنه الان فقط سکوت از منی که‌کار وکالت کردم گوش بگیر .

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

غصه میخورم .ماشین عروس میدیدم .کارت عروسی و اینا گریم میگرفت . حتی عروسیه دایی شوهرم پشت ماشین عروس میرفتیم تو تاریکی اروم اروم اشک میریختم ،کنار مادرشوهرمم نشسته بودم نفهمید

چرا؟؟؟  خب الان کلی عکس و فیلم وخاطره خوب واستون نمونده ازش؟ ارزششو نداشت؟

چرا عکس وفیلم موند همه چی درجه یک بود ولی همون پولی که شوهرم براعروسی داد تا الان دارم بخاطرش سختی میکشم اگه همین پولو برا ساخت خونم میدادم الان روحیم هزار بار بهتر از این بود که من دارم..

I'll have a hard days but let's just do it.

خانوما تاپیکای قبل استارتر رو هم یه نگا بندازین بعد بنده خدارو نصیحت کنین 

عزیزم قبل از ازدواج حتما یه مشاور برو    خودتو بدبخت نکن .   حدی میگم حتماااا مشاور برو 

و این ک شوهرت دنبال بهانس عزیزم   این زندگی برات  سازی نداره ک برخصی   از من گفتن 

خو بابا میخوای چی کار آخه  اون پولو عوض اینکه بریزی تو شکم این و اون وای خودتون نگه دار پس فرد ...

چی خز شده؟😳😂😂

بنظر من بگیرن بهتره ادم مگه چندبار عروسی میکنه؟ خیلیارو دیدم پشیمون شدن از اینکه عروسی نگرفتن و تا همیشه حسرتش به دلشون مونده مخصوصا دخترا که دوست دارن خودشونو تو لباس عروس ببینن و کلی برای عروسیشون برنامه میریزن 

و اینکه اگه بخاطر خرجش میگید که بنظر من کادوهایی که اقوام میدن بیشتر از خرج عروسی میشه در اصل هم مهمونا و عروس لذت میبرن و خاطره میشه براشون هم اینکه هیچ ضرری نمیکنن 

البته اگه اقوامشون کادو بدن 

ما که اینجوری هستیم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
اتفاقا کاش نمیگرفتم میرفتم عکاسی فقط الان کلیپمو نگاه میکنم کیک میکنم ولی قسمت تالارو دوس دارم بنداز ...

شما تالار گرفتی کیفتو کردی الان میگی مهم نیست . مایی ک تو حیاط گرفتیم عروسی خوشگل نداشتیم فیلم عروسیمون بیریخت شد حسسسسسرت تالار داشتیم

جور کنه خب میتونه ی تلاشی کن من زیادم نگفتم صد نفره دیگ مردم مهوونی صد نفره میدن

پول جور کردن که به همین راحتی نیست

احتمالا خودت شاغل نیستی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
چرا عکس وفیلم موند همه چی درجه یک بود ولی همون پولی که شوهرم براعروسی داد تا الان دارم بخاطرش سختی م ...

منم نخواستم عروسی بگیرم که شوهرم زیر قرض وقسط نره.  الان نه عروسی گرفتم نه بعد دوازده سال کوچکترین پیشرفتی کرده زندگیمون.  مادرش اینا که میگن چون عروسی نگرفت انگیزه و شور زندگی نداره.  به جای اینکه من عروسی نگرفتن واسم شوق زندگی نداشته باشم ایشون نداره