2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 67 پست
من نمیدونم چه سالی ۱۳۰میلیون خرج کردی و راضی نبودی  ولی من سال ۱۴۰۰ لباس عروس ۱.۵۰۰. آرایشگاه ...

منم همون سال عروسی گرفتم اتفاقا گرون ترین چیزارم خریدم اون سال من لباس عروسمو ۱۲میلیون خریدم بحث من کیف کردن بحث من اینه که اگه اون پولو میدادم ماشین میخریدم الان بیشتر سود میکردم تا اینکه عروسی بگیرم چقدرم ناراضی باشم از اینکارم

خدا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چند وقته از هم دور بودیم هی اونم یجوریه کلا بی حسع  انگار دنبال بهانس نمیدونم چیکار کنم

اگه اینطور فکر میکنی خب بهش بگو عزیزم 

باهاش صحبت کن بگو فکر میکنم دنبال بهانه‌ای ببین چی‌میگه

با خانواده‌ات هم مشورت کن

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮

والا برا من یه عروسی گرفتن که کاش نمیگرفتن که همشو دادن اینو اون بخوره،بعدمدپولای عروسی همون شاباشارو بالا کشیدن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
واقعا چیکار کنم

نمیدونم عزیزم

با خانواده مشورت کنی بهتره بنظرم

فردا هم با شوهرت تماس بگیر اگه باز جواب نداد به خانواده‌ات بگو اگه جواب داد که صحبتاتو باهاش بکن

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
واقعا چیکار کنم

بزار بره . اگه قراره اون ساعت ۸ بره دادخاست بده تو ۷ برو . چ مردیه بجای اینکه دختر ناز کنه اون ناز میکنه . 

وقتی بزرگترین آرزوی یه دخترو درک نمیکنه بقیه مسائلو ک اصلااااا درک نمیکنه .وقتی هنوز قبل عروسی واست شاخه شونه میکشه دو فردای دیگه ک براش عادی شدی لابد میخاد کتکتم بزنه