golkhatoon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1437 عنوان کاربری که عشقش محمد تو کما بودن چی شدن؟ 288 بازدید | 9 پست خبری ندارین؟همون که ده سال تلاش میکردن به هم برسنپدراشون مخالف بودنمحمد تصادف کردهمه دعا میکردن حال محمد چطوره؟ باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 1401/12/20 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 کما من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34780 خبری نیست ازش اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
golkhatoon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1437 همش تو فکرشونم باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺
ahoo8283 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 841 @نازنین۱۳۷۲برو تاپیکاشو ببین لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10864 دیگه تاپیک نزده شاید اتفاق بدی افتاده که خبر نداده چون اگه هوشیاریش بالا رفته بود حتما میومد تاپیک میزد از خوشحالیش 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10395 همش تو فکرشونم منم بخدا همش با استرس میرم تو تاپیکش 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18106 @نازنین۱۳۷۲ برو تاپیکاشو ببین @نازنین1372 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»