2821
2789
عنوان

هک ام کردن

1097 بازدید | 31 پست

قبلا ایمیل و رمز ایمیلم رو پسر داییم داشت اما من قبلا رمز ایمیلم رو عوض کردم ، به نظر تون الان که رمز رو عوض کردم بازم می‌تونه به گوشیم دسترسی داشته باشه . من الان تازه فهمیدم با ایمیل و رمز طرف میتونی به گوشیش دسترسی داشته باشی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفا بگید میشه ؟   خیلی نگرانم  آخه میگن به تمام عکس ها و وات ساپ و اینستا میشه دست ...

به گالریت میتونه دسترسی پیدا کنه حالا واتساپ و اینستا رو نمیدونم میخوای یه بار گوشیت رو ری استارت کن اگه اطلاعات مهمی نداری

صددرصد رمز ایمیل خیلی مهمه همجا میتونه باهاش بره چون اطلاعات گوشیت داخلشه چجوری دستش افتاده

من تقریبا دو سال پیش ، نمیدونستم چه جوری گوگل پلی ام رو درست کنم . دیگه گفت بیا تا برات درست کنم . دوستام الان میگن به احتمال زیاد رمز و ایمیلت رو برداشته . پسر داییم تو این چیزا خیلی وارده . ولی من دو ماه بعد رمز رو تغییر دادم

به گالریت میتونه دسترسی پیدا کنه حالا واتساپ و اینستا رو نمیدونم میخوای یه بار گوشیت رو ری استارت کن ...

قبلا کردم اینکار رو ولی خب ایمیلم همونی هست که بوده ولی رمز رو تغییر دادم