2821
2789
عنوان

هک ام کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 31 پست
بله میشه چون اگه گوشیت اندروید باشه اطلاعات اندروید داخلشه 

یه نفر واسه من ایمیل و رمز ساخت ولی فقط واسه موسسه ای ک درس میخونم این فرستادن ک از طریق اون برام پیام میفرستم چیکار کنم حذفش کتم؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کجا بفهمم طرف دسترسی داره و چه جور حذفش کنم

نمیشه فهمید ولی اگر کسی ایمیل و رمزت رو داشته باشه می‌تونه به گوشیت دسترسی پیدا کنه . 

توی گوگل بزن ، بهت میگه چه جوری حذف کنی 

نمیشه فهمید ولی اگر کسی ایمیل و رمزت رو داشته باشه می‌تونه به گوشیت دسترسی پیدا کنه .  توی گوگ ...

انه ایمیل جایی ثبت نکردم فقط به یه موسسه درسی دادم ک هرازگاهی پیام میدن

حواست باشه اگه هکر حرفه ای باشه میتونه باز کنه ها زیاد پیام داخل پیامک ها و واتساپ اینا نده

هکر حرفه ای نیست . یعنی نمی‌دونم ولی کلا همیشه ما رمز گوشی مون رو یادمون می‌رفت از یه طریقی بازش میکرد برامون و کلا از این جور چیزا سر در میاره

پس اون چیه ک طرف دسترسی پیدا میکنه 

هم ایمیل باید داشته باشه هم رمز ایمیل . بعد اینکه اگر برای موسسه هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه . 

ولی رمز ایمیلت رو چرا دادی موسسه ؟ معمولا فقط ایمیل رو میدن

نمیشه فهمید ولی اگر کسی ایمیل و رمزت رو داشته باشه می‌تونه به گوشیت دسترسی پیدا کنه .  توی گوگ ...

حذی زدم نوشته اینکار باعث حذف همه ایمیل های حساب مخاطبین و اطلاعات دیگر تلفن میشود

هم ایمیل باید داشته باشه هم رمز ایمیل . بعد اینکه اگر برای موسسه هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه .&nbs ...

نه ظرفی ک برام ساخته رمزش داره میتونم رمزش عوض کنم ک دسترسی نداشته باشه؟