2777
2789
همون بهتره ، کاری که دیونه میکنه هزار عاقل نمیتونن بکنن

نه فقط خودمون وپیر میکنیم برای کسایی که ارزش ندارن البته من خودم ومیگم هااا

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اونم شاید شانس قسمت همه نمیشه ،،،فقط تو وسایل سنگین کمک کنن بقیه چیزا نخواستیم ،

من فقط دیشب کمد وتخت وجابه جا کرد باهام پرده وماکروفر وماشین ظرفشویی ویخچال واینا هیچ کدوم خودم تنها

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

نه فقط خودمون وپیر میکنیم برای کسایی که ارزش ندارن البته من خودم ومیگم هااا

نه واقعا همونه . حرف حق جواب نداره . برادرشوهرم رفته ازدواج کرده مادرش میگه چرا اینکارو کردی مگه زن و بچه نداشتی ، میگه زنم فقط بلده خونه کار کنه همدم و همسر داری بلد نبود ، دلم برا جاریم سوخت

من فقط دیشب کمد وتخت وجابه جا کرد باهام پرده وماکروفر وماشین ظرفشویی ویخچال واینا هیچ کدوم خودم تنها

مال منم همین بود اما خدارو شکر بچه هام بزرگن ، کمکم میکنن ، اما امسال سرکارن نتونستن ، منم تنهام

مال منم همین بود اما خدارو شکر بچه هام بزرگن ، کمکم میکنن ، اما امسال سرکارن نتونستن ، منم تنهام

ماشاالله مگه شما چندسالتون ؟؟؟

نه واقعا همونه . حرف حق جواب نداره . برادرشوهرم رفته ازدواج کرده مادرش میگه چرا اینکارو کردی مگه زن ...

اخی الهی   

۱۷ اسفند شدم چهل و چهار ،، ماشاالله به چشات

عزیزم تولدتون مبارک باشه انشالا همیشه سلامت باشید ولی خوب بچه هاتون چندسالشونه؟؟؟؟