2777
2789
کل خونه تکونی من ۷روز شد بااینگه از دم شستم تمیز کردم هنوز وقت هس تازه ماقالیشوییا پر بود خودمون فرش ...

به به خوش بسعادتتون ، تن تون سلامت گلم ، انشالله منم بتونم

بازیکلا ، تن ت سلامت عزیزم ،ما خونمون رو میخواستیم بدیم نقاش هزینش زیاد شد شوهرم قبول نکرد ، 

غلطک بگیرید به دسته طی وصل کنید خیلیییی راحته

ما ام خواستیم بدیم نقاش با رنگ چارچوب و... گفت ۳ تومن

یک تومن رنگ و رگگ روغن و بتونه و وسیله هاش شد تازه دو دست رنگ زدیم!

شما ام راحت میتونید انجام بدید ما خونمون حدود ۸۰ متره حداکثر دو ساعته تموم کردیم 

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا عزیزم.خوش به حال کسایی که شوهرا کمک میکنن من که هیچ 

برا منم هیچ ، بزرگترین لطفی که در حقم میکنه اینه که از اول تا اخر هر کاری کنم میگه نمیخواد خودتو خسته نکن خخخخ

غلطک بگیرید به دسته طی وصل کنید خیلیییی راحته ما ام خواستیم بدیم نقاش با رنگ چارچوب و... گفت ۳ تومن ...

وای عزیزم خدا خیرت بده ، فردا بگم ببینم قبول میکنه پذیرایی ماهم کوچیکتره ۵۰ متره ، خیلی ممنون عزیزم 

وای عزیزم خدا خیرت بده ، فردا بگم ببینم قبول میکنه پذیرایی ماهم کوچیکتره ۵۰ متره ، خیلی ممنون عزیزم& ...

چ بهتر!

رنگ اگر خواستید بگیرید،الوان بخاطر مارک بودن یکم گرونه 

ما دکورات گرفتیم خیلی خوب شد تازه کثیف بشه با دستمال نم دار هم تمیز میشه

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
عزیزی دخترم ، الهی عاقبت بخیر بشی انشالله

لطف دارید شما 💖💖💖💖

برا منم هیچ ، بزرگترین لطفی که در حقم میکنه اینه که از اول تا اخر هر کاری کنم میگه نمیخواد خودتو خست ...

مال من که نق نق هم می‌کنه میگم نمی‌خوام تمیز کنی اصلا

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

متوجه شدم عزیزم ،، فک کنم زیاد حساسیت نشون ندی بهتره ، یکی دوبار که تمیز شسته بشه مشکلش حل میشه . من ...

خخخخخ چی بگم که من وتو جفتمون دیوونه ایم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خخخ مردا همشون همینن ،، اونایی که کمک میکنن از خونواده یاد گرفتن ، انشالله بچه هام به همسراشون کمک ک ...

نه بابا بعضی هاشون خوبه آدم مردن داره