زینت۵۷ مدیر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 عنوان خونه تکونی | مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 70 پست خیلی دیر کردم از امروز شروع کردم آیا میرسم تا عید؟ 1401/12/20 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 کل خونه تکونی من ۷روز شد بااینگه از دم شستم تمیز کردم هنوز وقت هس تازه ماقالیشوییا پر بود خودمون فرش ... به به خوش بسعادتتون ، تن تون سلامت گلم ، انشالله منم بتونم
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 بازیکلا ، تن ت سلامت عزیزم ،ما خونمون رو میخواستیم بدیم نقاش هزینش زیاد شد شوهرم قبول نکرد ، غلطک بگیرید به دسته طی وصل کنید خیلیییی راحتهما ام خواستیم بدیم نقاش با رنگ چارچوب و... گفت ۳ تومنیک تومن رنگ و رگگ روغن و بتونه و وسیله هاش شد تازه دو دست رنگ زدیم!شما ام راحت میتونید انجام بدید ما خونمون حدود ۸۰ متره حداکثر دو ساعته تموم کردیم ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 انشالا عزیزم.خوش به حال کسایی که شوهرا کمک میکنن من که هیچ برا منم هیچ ، بزرگترین لطفی که در حقم میکنه اینه که از اول تا اخر هر کاری کنم میگه نمیخواد خودتو خسته نکن خخخخ
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 من از وسط بهمن شروع کردم هنوز تموم نشده انقد وسطاش به کارای بچه ها میرسم یروز کار میکنم دو روز استرا ... سلامت باشی گلم خسته نباشی با بچه خیلی سخته ، خدا قوت عزیزم
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 الهی ک نظری کنه ب حال هممون امین یا رب العالمین
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 غلطک بگیرید به دسته طی وصل کنید خیلیییی راحته ما ام خواستیم بدیم نقاش با رنگ چارچوب و... گفت ۳ تومن ... وای عزیزم خدا خیرت بده ، فردا بگم ببینم قبول میکنه پذیرایی ماهم کوچیکتره ۵۰ متره ، خیلی ممنون عزیزم
jazabخانوم عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2950 به به خوش بسعادتتون ، تن تون سلامت گلم ، انشالله منم بتونم ممنون عزیزم زنده باشی انشالله میتونی گلم بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 وای عزیزم خدا خیرت بده ، فردا بگم ببینم قبول میکنه پذیرایی ماهم کوچیکتره ۵۰ متره ، خیلی ممنون عزیزم& ... چ بهتر!رنگ اگر خواستید بگیرید،الوان بخاطر مارک بودن یکم گرونه ما دکورات گرفتیم خیلی خوب شد تازه کثیف بشه با دستمال نم دار هم تمیز میشه ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 چ بهتر! رنگ اگر خواستید بگیرید،الوان بخاطر مارک بودن یکم گرونه ما دکورات گرفتیم خیلی خوب شد ... عزیزی دخترم ، الهی عاقبت بخیر بشی انشالله
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 عزیزی دخترم ، الهی عاقبت بخیر بشی انشالله لطف دارید شما 💖💖💖💖 ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15824 برا منم هیچ ، بزرگترین لطفی که در حقم میکنه اینه که از اول تا اخر هر کاری کنم میگه نمیخواد خودتو خست ... مال من که نق نق هم میکنه میگم نمیخوام تمیز کنی اصلا قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15824 متوجه شدم عزیزم ،، فک کنم زیاد حساسیت نشون ندی بهتره ، یکی دوبار که تمیز شسته بشه مشکلش حل میشه . من ... خخخخخ چی بگم که من وتو جفتمون دیوونه ایم قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 مال من که نق نق هم میکنه میگم نمیخوام تمیز کنی اصلا خخخ مردا همشون همینن ،، اونایی که کمک میکنن از خونواده یاد گرفتن ، انشالله بچه هام به همسراشون کمک کنن
زینت۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1152 خخخخخ چی بگم که من وتو جفتمون دیوونه ایم همون بهتره ، کاری که دیونه میکنه هزار عاقل نمیتونن بکنن
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15824 خخخ مردا همشون همینن ،، اونایی که کمک میکنن از خونواده یاد گرفتن ، انشالله بچه هام به همسراشون کمک ک ... نه بابا بعضی هاشون خوبه آدم مردن داره قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤