2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

3732 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من باردارم و هفته ۲۲ هستم و منع رابطه بودم از اول بارداریم..ولی الان حدودا ۲۰ روز هست که یه چیزایی مثل زگیل زیر دهانه واژنم درومده به دکتر نشون دادم گفت شبیه به زگیله و یه پماد کورتی مولد داد بزنم روش..ولی هیچ تاثیری نداشته و تغییر نکرده..اصلا نمیدونم این ویروسه کوفتی چجوری بهم منتقل شده و خیلی از نظر روحی داغونم..کسی بوده چنین مشکلی داشته باشه و حل شده باشه؟!

سیستم ایمنیتو بالا ببر و استرس نداشته باش درمان میشه من یه درمانگر فوق العاده سراغ دارم  اسمشون خانم حسینی پیج اینستاگرامشون
اینم شماره تماسشون : 09924405595 هر جایی باشی برات ارسال میکنن
آیدی روبیکا   @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

سلام عزیزم 

من هم درگیرش بودم حدود سه ماه میشه 

دو ماه اول که کلا دکتر بودم و لیزر و غیره اسپری اینا هم استفاده کردم اصلا جواب نگرفتم لیزر کردم یدونه بود پنج تا در ا‌مد 

بعد کلیییی تحقیق کردم و دیدم اکثرا سیر رو توصیه کردن 

یه حبه سیر رنده کن و اندازه یه نخود بزار رو زگیلت 

من روی یکی از زگیلام گذاشتم توی یک هفته سیاه شد و بعدش همه ی زگیلام خوب شدن واقعا شوکه شدم 

زگیلایی که سیر نزاشته بودممم از بین رفته بودن 

سیر رو امتحان کن 

شب با چسب بزن صبح بردار ایشالا واس توعم جواب بده

روحیه تم اصلا خراب نکن الان خیلیا درگیر این بیماری هستن فقط تو نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم  من هم درگیرش بودم حدود سه ماه میشه  دو ماه اول که کلا دکتر بودم و لیزر و غیر ...

ممنون عزیزم..هر شب به مدت یه هفته انجام دادین؟اونوقت میگن خودش هم خوب بشه ویروسش میمونه تو بدن و انتقال پیدا میکنه درسته؟همش نگرانم به بچه م هم منتقل بشه😔

ممنون عزیزم..هر شب به مدت یه هفته انجام دادین؟اونوقت میگن خودش هم خوب بشه ویروسش میمونه تو بدن و انت ...

نه عزیزم دو‌شب انجام دادم فقط

راحلی که من گفتم زگیلارو از روی پوست پاک میکنه که خرج اضافی واس لیزر و کرایو نکنی 

واس از بین رفتن ویروس از بدنت باید بری پزشک زنان و دارو بنویسه برات تا بدنت سیستم ایمنیش قوی باشه و سعی کن بدنتو قوی نگه داری میوه زیاد بخور 

و احتمال انتقال ویروس به بچت اگه زایمان طبیعی باشه هست ولی کمه 

ولی اگه با عمل زایمان کنی منتقل نمیشه نگران نباش

ممنون عزیزم..هر شب به مدت یه هفته انجام دادین؟اونوقت میگن خودش هم خوب بشه ویروسش میمونه تو بدن و انت ...

با شوهرت برو دکتر و تحت درمان باشین 

و اصلا رابطه نداشته باشین تا ۱۲ماه

بعد اینکه خوب شدین و دکتر تایید کرد 

واکسن گاردسیل برنید 

واکسنو زود نزنین ک اثر نداره

فریز کن زگیلا رو

واکسن گارداسیلم حتما بزن البته چون حامله ای حتما بابت واکسن با دکتر مشورت کن

پاپ اسمیراتم زود به زود برو

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
فریز کن زگیلا رو واکسن گارداسیلم حتما بزن البته چون حامله ای حتما بابت واکسن با دکتر مشورت کن پاپ ...

نمیدونم دکتر چرا هیچی نگفت فقط یه پماد داده که اصلا تاثیری نذاشته تا الان..امروز دیگه نا امید شدم فقط نشستم گریه کردم😞

نمیدونم دکتر چرا هیچی نگفت فقط یه پماد داده که اصلا تاثیری نذاشته تا الان..امروز دیگه نا امید شدم فق ...

پمادا و محلولا دیر اثر میکنن

شوهرتم داره؟ اگه داره اونم باید فریز کنه و واکسن بزنه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋