2777
2789
حالا ما برعکس بودیم من میکشیدم شوهرم دوست نداشت الان خودش یه بند چاق میکنه😂

منم واسش قلیونو چاق میکنم چایی میذارم و پیشش میشینم میگه خب دودش میخوره بهت دیگه😀

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیگاریا نمیتونن قلیون بکشن واسه همین دوس ندارم

من سیگار می‌کشیدم یه مدت ولی خب قلیونم می‌کشیدم باهاش

سیگار گذاشتم کنار 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
سیگاریا نمیتونن قلیون بکشن واسه همین دوس ندارم

پس چرا من جفتشو میتونم 🤦‍♀️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
پس چرا من جفتشو میتونم 🤦‍♀️

پس سیگاری واقعی نیستی چون اصلا نمیشه سیگاری واقعی دود سیگارشو خود به خود میده تو واسه همینم دود قلیونم نمیتونه بده بیرون حالش بد میشه 

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
نه چی هستن؟ یه مدت دوستم می‌گفت بخور اومده انگار! دودش بیشتره

اسم مارکش آدالیا هستش طعم های مختلف داره 

من گادفادرشو کشیدم 

لاو هم عالیه 

شب های مسکو هم خوبه😅

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
پس سیگاری واقعی نیستی چون اصلا نمیشه سیگاری واقعی دود سیگارشو خود به خود میده تو واسه همینم دود قلیو ...

نشنیده بودم همچین چیزی 

اخه هیچ ربطی به هم ندارن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یه وقتایی ۲تا پک بزن دلش خوش بشه😁

دخترم از باباش میگیره میکشه البته قبل اینکه ذغال و توتون بزنیم  ۱۷ماهشه فقط قل قل میکنه

بعد شوهرم میگه اندازه ی بچه هم نیستی؟😂😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔