2777
2789
عنوان

پسرا واقعا بی جنبه ان😐🚬

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 65 پست

🤣🤣✌🏻

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مغرورم بشی بیشترعاشقت میشن چون بنظزشون دست نیافتنی هستی😂

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

فکر می کنن اگه لباس گرون و ماشین گرون سوار بشن اون قیافه میمونشون جذاب میشه !!!!

کلا ۹۰ درصد پسرا لیاقت محل دادن ندارن و اون ده درصدم اینقدر دورشون پره جا واسه ما نیست 😂😂😂

دقیقا 

امروز من فقط ی بار ب شوخی بند لباس یکیشونو کشیدم دیگه از اون موقع بیچاره کردن منو انقد اذیتم کردن😐🙄

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

در هردو هم خوبو بد داریم بعضی از دختران تا یکی بهشون سلام می‌کنه هوایی میشن 

البته ( بعضی ها)

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الان تویه تاپیک بودم زنه داشت مشاوره میداد ،بعد پسره درحوابش گفت ممنون شما مثل بقیه نمیگید پسر نباید توی نی نی سایت باشه، خانمه هم گفت من آقام 

خودشو جای زن جازده بود،حیف تاپیکو قفل کردن نتونستم جوابشو بدم