2777
2789
عنوان

پسرا واقعا بی جنبه ان😐🚬

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 65 پست
منم اینم میخندم قشنگ میبینم طرف دور برش میداره ، جدی هم همینه ک گفتی ، خیلی دنبال حد وسطمم هنوز پیدا ...

خوبه حداقل من و تو دغدغه ولنتاین اینا نداریم ، پول که خرج نمیکنن فقط دنبال ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجدد.واقعیت رو نوشتم،درسته خودم پسر هستم و باید از همجنس خودم دفاع کنم اما چیزی که حقیقت داره این هستش که پسرا چون بیشتر بیرون از خونه هستن مهارتهای اجتماعی رو نه توی مدرسه نه توی دانشگاه و نه توی جامعه می آموزند در حالی که دختر خانمها بیشتر توی خونه هستن تحت محیط خونه توی شرایطی هستن که به اصطلاح دختر خونه ای میشن البته بیشترشون اینگونه هستن و دختر خانمهایی که بیشتر بیرون هستن از سن کودکی تا جوانی و تا دیر وقت یا حتی شبها به خونه نمی یان بیشترشون شخصیت همون آقا پسرهایی رو میگیرن که توی کوچه و خیابان بزرگ میشن.بالا نوشتم سیستم آموزشی مهارتهای اجتماعی رو به آقا پسرها آموزش نمیده،درست نوشتم چون آقا پسرها بیشتر بیرون هستن مثل گلی هستش که بیرون از گلخانه باشه آسیب میبینه اما دختر خانمها گلهایی هستن که بیشترشون توی گلخونه هستن.با تشکر که برای بنده وقت گذاشتین.