2777
2789

سر خاک مادرم بودیم خالم جلو اون همه ادم به دخترش یه چیزی گفت ابرو دختر بیچاره رفت کلا خالم با دخترش خیلی کل کل میکنه هر روز تقریبا جنگ و دعوا دارن دخترش 15 سالشه از دختر من 2 سال بزرگتره 

خالم هرجا میشینه میگه ابرو دخترمو میبرم ک موهاش مثل دندوناش سفید شه شوهر گیرش نیاد حالا از اون روز ک چنین اتفاقی افتاده دختر خالم اومده خونه ما،، من خیلیم خوشحال میشم پیشم باشه دخترمم از تنهایی در میاد امروز صبح رفتیم بیرون دختر خالمو گذاشتم خونه پدر بزرگم بعد رفتم دنبالش دیدم شوهر خالم اومده دم در خونمون ابرو ریزی ک دخترم و ول کنید بیاد انگار من دخترشو به زور نگه داشتم گفتم خودش میگه نمیام گفت خودش غلط میکنه بیجا میکنه دست دختره رو برداشت رفت الان نمیدونم چ بلایی سرش میاره دختر خالم خیلی گناه داره دلم براش میسوزه خیلی داره ستم میکشه 

الان میترسم بهش زنگ بزنم شوهر خالم فکر کنه من زیر پاش خوندم بیاد پیش منو قید مامانشو بزنه الان نمیدونم چیکار کنم نگرانشم دختره سابقه خود کشی داره میترسم بلایی سر خودش بیاره 😞 زنگ بزنم بهش؟؟؟ 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

زنگ نزنی بهتره

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گذاشتی بیاد خونت؟؟؟؟ خیلی کارات اشتباه

خب چیکار میکردم دختره تنها پشت در بگم نیا؟ من خودم شرایط روحیم اصلا خوب نبود 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یواشکی برو خونه اشون من ک بودم زنگ میزدم پلیس بچه رو آزار میدن 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
حیف اسم مادرپدر برای خیلیا اگ گوشی داره پیام بده

کلی پیام دادم جواب نمیده 

خالت مریضه مگ دردش چیه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بگو پدر بزرگت زنگ بزنه باهاش حرف بزنه هم‌ خیالتون راحت بشه هم بگه تو نگرانش بودی. موقع ازدواجشم خودتون واسش کیس خوب پیدا کنید.خالت مثل بابای منه.بعضی والدین از دشمن بدترن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ