2777
2789

سلام مادرشوهرجان.گرفتی دیگه خوشبخت شن تمومشد بیخیال گیرنده😂😂😂😂😂😂😂😂

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما با قد عروست رقابت کن،عروس داییم هم النگوهاشو‌با النگوهای زن داییم مقایسه میکنه و رقابت میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه مدت با همین قدش بساز  بعد دوست نداشتی یه ذره از سرو تهش کوتاه کن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
وایییی باورم نمیشه استاتر این همین الان به شما فکر میکردم 😂❤️ الان دیدم تاپیک زدید 

دلاتون به هم راه داره🤣

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم

دلاتون به هم راه داره🤣

واقعا دلم میخواستم نام کاربری شون رو سرچ کنم ببینم این چند وقت چه تاپیک های زدن 

اولین تاپیکی که از ایشون دیدم اشکمو در اورد 😂🚶‍♀️

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
وایییی باورم نمیشه استاتر این همین الان به شما فکر میکردم 😂❤️ الان دیدم تاپیک زدید 

دقیقا منم 

داشتم میگفتم اون کاربره چیشد معلوم نیست که همش با عروسش در حال مقایسه بود 😅😅😅😅😅

جالب بود 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ن به خدا

خب پس سنی نداری چرا با عروست این مدلیه رابطت؟؟شبیه مادرشوهرای ۸۰ ساله که هم سواد نداره و هم چند نسل با عروسش فرق داره!!!الان باید باهاش مثل دوست باشی نه اینجوری

.