2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی جز دکتر راهی نداره باید دارو مصرف کنی

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

۱۰۰۰ بار تلاش کن برای پیدا کردن شادی 

بار ۱۰۰۱ ام توپت می ره تو سبد.

هیچوقت از تلاشت دست بر ندار 

هر روز صبح بگو امروز می خوام شاد زندگی کنم و اگه شبت با گریه تموم شد نا امید نشو

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
من هرچی ازامام رضاخواستم به من داد ازش میخوام خوب بشم بخداخسته شدم

خودتم باید یه قدم برداری فقط بخوای که نمیشه

میگن طرف چند بار رفت حرم به امام رضا گفت یه کاری کن من قرعه کشی فلان بانک برنده شم 

بعد یه شب تو خواب دید یه نفر بهش گفت اخه لامصب اول باید بری تو اون بانک حساب باز کنی 😅

خودتم باید یه قدم برداری فقط بخوای که نمیشه میگن طرف چند بار رفت حرم به امام رضا گفت یه کاری کن من ...

خب الان بنده خدا چیکار کنه، کمک خواستن، اگه بلد بود چیکار کنه که حتما انجام میدادن 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
خب الان بنده خدا چیکار کنه، کمک خواستن، اگه بلد بود چیکار کنه که حتما انجام میدادن 

خوب دقیق نگفتن دلیلش چیه 

افسردگی هزارتا دلیل میتونه داشته باشه

ولی اکثر اوقات کسایی که افسردگی دارن راهشو بلدن که چجوری خلاص شن ولی ارادشو ندارن 

خوب دقیق نگفتن دلیلش چیه  افسردگی هزارتا دلیل میتونه داشته باشه ولی اکثر اوقات کسایی که افسرد ...

خب دوست عزیز من میگی اراده شو نداره 

آیا راه حلی واسه اینکار با اراده تر بشه یاد داری، اگه میدونی ممنون میشم بگی ❤️

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
خب دوست عزیز من میگی اراده شو نداره  آیا راه حلی واسه اینکار با اراده تر بشه یاد داری، اگه مید ...

احتمالا قول کارایی رو به خودش میده که فعلا در حد توانش نیست

از کار های کوچیک شروع کنه که مطمئنه میتونه انجام بده 

وقتی انجام داد به خودش انگیزه بده و کم کم پیشرفت کنه 

مهم ترین کار اینه که خودشو ببخشه و ناراحت گذشته و وقتی که از دست داده ام نباشه اینجوری همون کارهای کوچیکم نمیتونه 

انجام بده و شب و روزش میشه افکار منفی و ناراحتی