2777
2789
عنوان

بعد از ازدواج اینجوری شدم

226 بازدید | 6 پست

هشت ماهی هس ازدواج کردم الان دوسه ماهی هست ک پریودی هام کامل نامنظم شدن ماه پیش ۱۲روز نیومد دیگه رفتم امپول زدم این ماه باید۱۸ میومد ولی هنوز نیومده دکترم رفتم گف عفونت نداری یکم تنبلی داری ک با ورزش حل میشه چیکار کنم زود پ بشم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

چند سالته 

من قرص پروژسترون میخورم

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ال دی خور دی این مدت  من برای قرص خیلی بهم ریختم

نه هیچ نوع قرصی نخوردم پیشگیری طبیعی داشتیم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

با نعنا پری درست کن ببین سه روز مونده به پری یه لیوان آب جوش توش نعنا خشک بریز بخور روز سوم میشی منظم میشه دیگه فعلا چون نمی‌دونستی دوتا لیوان بخور بعد ماه بعد یه لیوان

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
با نعنا پری درست کن ببین سه روز مونده به پری یه لیوان آب جوش توش نعنا خشک بریز بخور روز سوم میشی منظ ...

ممنونم قشنگم