2777
2789
عنوان

بیاین بگید کارم درسته یاانه

68 بازدید | 10 پست

من یکسال بیشتره عروسی کردم پدرم جهار نداد گف ندارم فلان اطرافیانم گفتن بده گناهه فلان گف ب من چه شوهرش بخره بااین حال من اصلا قهر نشدم خونشون رف امد داشتم بماند محل سگمم نمیدادن انروز ک رفتم دیدم کلی لوازم منزل خریدن مادرم طلا گرفته اره بگیرم پس انداز تو دلم گفتم واس خودش داره منم یکساله حسرت وسایل خونه ام با دستام لباس میشورم کلا اومدم خونه ام تصمیم گرفتم نرم خونشون واسم تموم شدن

ازدواج نکردم ولی الان ۶ امین سالیه که خانوادمو ندیدم ...

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا من خیلی بدبختم میرفتم می اومدم دیدم مینالم مهمون دارم سفره بزررگ ندارم مادرم میگ اهااا

شوهرت آدم خوبیه؟

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
بهترین کاره منم دیگ حالم ازشون بهم میخورخ

بعضی وقتا هم سن و سالای خودمو میبینم همکلاسیامو میبینم غبطه میخورم خیلی خانواده هاشون هواشونو دارن ...(: نشد دیگه برای ما نشد اشکال نداره

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠